Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párkapcsolatban élő nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő nők! Főztök a pasitokkal/pasitokra vagy inkább úgy vagytok vele hogy majd rendelgetünk meg éttermekbe járunk?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok köszi!
2020. júl. 17. 15:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Többnyire főzök, heti 2-3x (nagyobb adagokat), de ha nincs kedvem vagy energiám, akkor rendelünk, nem vagyunk szívbajosak a kérdéssel kapcsolatban. Néha ő főz, bár ez ritka, de annál cukibb :) Alkalmakkor szoktunk étterembe menni, de olyankor megadjuk a módját és nem a sarki menzába megyünk ebédmenüért.

27/N

2020. júl. 17. 16:51
 12/22 anonim ***** válasza:
55%

Ahogy épp alakul. Nem nagyon szoktam főzni, inkább salátát készítünk, esetleg csirkét sütünk rizzsel. De mivel heti 5 napot dolgozunk, oda előfizetéssel hozatjuk a kajat. Próbáltunk eleinte lefőzni hétvégén 4-5 adag ételt, de nekem nen ízlik a kiolvasztott, újramelegített kajám. Egyszerűen kifordul a számból, ha nem friss. Ha vendégek jönnek, akkor szoktam flancolni, meg néha a a csalónapokon van valami különlegesebb süti.

Én rühellek főzni, annak ellenére, hogy anyukám tisztességesen megtanított már tini koromban. Egyedül a süteménykészítést szeretem. Szóval nem igazán csinálok kaját.

2020. júl. 17. 17:39
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a férjem főz, mert ő nagyon szeret főzni, és tud is. Nem éli meg teherként, mert azt mondja, neki ez kikapcsolódás. Tényleg élvezi, nagyságrendekkel kreatívabb, mint én. Én is tudok főzni, de magamtól nem kísérletezgetek, csak konkrét, ismert receptekből dolgozom. És nem is szeretek főzni, nekem csak egy házimunka, amit meg kell csinálni. Lassú is vagyok hozzá képest. Nálunk úgy fűnik ésszerűnek ezek alapján, hogy ő főz. Néha étterembe is megyünk, ünnepelni, vagy csak úgy, kikapcsolódásként. És néha, "bűnözünk", és rendelünk valami egészségtelent, mert többnyire kiegyensúlyozottan, változatosan, egészségesen étkezünk és nagy ritkán jólesik valami "kajaszemetet" enni. Egyébként naponta, kétnaponta főz.

36/N

2020. júl. 17. 18:03
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyrészt főzünk (mondjuk úgy 80%-ban én, 20 ő mostanában), de néha rendelünk is, ha sok a melóm, vagy szar napom van. Ha végre kész a házunk, és többet lesz itthon a férjem, többször fog ő főzni, mert én rühellem a főzést, ő meg szereti.

N32, F31

2020. júl. 17. 18:06
 15/22 anonim ***** válasza:
Főzünk vagy én vagy a férjem amelyikünknek több ideje van rá de van hogy közösen.Étterembe ritkán járunk rendelni meg max.pizzát azt se sokszor.37N
2020. júl. 17. 18:26
 16/22 anonim ***** válasza:
Gyűlölök főzni. Inkább felásnék vagy megkapálnék valami nagyobb földterületet vagy bármi hasonló. Nem is tudok, csak ehetetlen moslékot kb. Úgyhogy amikor volt kapcsolatom, akkor vagy a férfi vállalta magára, vagy rendeltünk.
2020. júl. 17. 19:00
 17/22 anonim ***** válasza:
61%

Vagy én főzök, vagy férjem, vagy közösen, vagy fagyasztóból olvasztunk ki ( szinte mindig van valami főtt lefagyasztva), vagy rendelünk valamit. Elmenni kajálni nem szoktunk.

Kb. 10-15 évig szorgalmasan főztem, volt, hogy naponta. Utóbbi években rájöttünk, azaz úgy döntöttünk, hasznosabb, érdekesebb dolgokkal is el lehet tölteni a főzésre szánt időt, így már nem görcsölünk ha nincs itthon főtt étel. Vagy eszünk ami van, vagy rendelünk.

44n

2020. júl. 17. 21:04
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Főleg én főzök, de ő a "kiskuktám" (hámoz, szeletel, előkészít), de volt, hogy beteg voltam, vagy valamiért rosszul éreztem magam, akkor főzött ő (ráadásul úgy, hogy elvileg nem tud, és egész jó kajákat hozott össze). Pont nemrég mondta, hogy a végén még profin megtanul főzni (na, akkor vége és belustolok 😂). Rendelni nem szoktunk, gyrososhoz és gyorsétterembe mentünk párszor (szerintem egy kezemen mrg tudom számolni). Ha mindketten lustókok vagyunk, akkor eszünk hideget, vagy csinálunk melegszendvicset.
2020. júl. 17. 22:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Főzök mindkettőnkre, a férjem pedig intézi a bevàsàrlàst. 34/N
2020. júl. 17. 22:14
 20/22 anonim ***** válasza:
61%
Együtt vagy felváltva főzünk (tehát a főzés nem kizárólag a nő dolga). Étterembe kb havonta 1x ülünk be, de szoktunk venni elvitelre kaját hetente 1x-2x. Rendelni csak ritkán. 24l, 27f
2020. júl. 17. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!