Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párkapcsolatban élő nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő nők! Főztök a pasitokkal/pasitokra vagy inkább úgy vagytok vele hogy majd rendelgetünk meg éttermekbe járunk?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok köszi!
2020. júl. 17. 15:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Fözök is, rendelünk is. Ètterembe ritkán megyünk. 32
2020. júl. 17. 15:17
 2/22 anonim ***** válasza:
76%
Mind a ketten főzünk. Együtt élünk és soha nem rendelünk kaját és étterembe se megyünk.
2020. júl. 17. 15:19
 3/22 anonim ***** válasza:
94%

Néha én főzök.

Néha ő főz.

Néha közösen főzünk.

Néha maradékot eszünk.

Néha rendelünk.

Néha beülünk valahova.

22/L

2020. júl. 17. 15:22
 4/22 anonim ***** válasza:
74%

Főzök rá minden nap

33N

2020. júl. 17. 15:26
 5/22 anonim ***** válasza:
84%

Én szeretek főzni, számomra ez kikapcsolódás, hobbi. Eddig mindenki dicsérte a főztöm, jól esik látni, mikor örömmel fogyasztják az ételt amit készítettem. Ha a párom otthon van és nincs semmi fontos dolga, mindig önszántából kijön segíteni, ez nyilván jól esik és jó közös program, de ha egyedül kell megfőznöm én azt is szívesen megteszem.

Étterembe családi kiràndulások alkalmával ülünk be. Nem szeretünk sok idegen ember között enni, ezért kettesben nem szoktunk járni.

Rendelni csak pizzát szoktunk, ha nekem nincs időm/energiám elkészíteni otthon.

22/L

2020. júl. 17. 15:28
 6/22 anonim ***** válasza:
57%

Szeretek főzni, nekem is kikapcsolódás, külön szeretek mindenféle receptekkel kísérletezgetni, az egyik hobbim. Sütni is szeretek, pedig nem szeretem az édességeket, de a férjem mellett nem kell aggódnom, hogy rám rohad :D

Ettől függetlenül nem szoktam minden nap főzni, mert vannak napok, amikor fáradt vagyok munka után, csak simán nincs kedvem vagy épp konkrét étteremből kívánok meg valamit. Kb. heti 4-5x főzök, a többi napon eszünk hideget, rendelünk valamit, vagy.. kapaszkodj meg.. a férjem főz. Étterembe ritkán járunk, inkább utazások során, akkor minden nap, de van pár bejáratott hely a környéken, ahová néha szívesen beülünk. Havi 1-2x max, nem többször.

2020. júl. 17. 15:36
 7/22 anonim ***** válasza:
70%
32N, ez lemaradt (hatos)
2020. júl. 17. 15:36
 8/22 Lachesys ***** válasza:
81%

fozunk is de ha ugy van rendelunk. en most végeztem az egyetemen, allamvizsga elott total kivoltam, ket hetig tuti nem csinaltam semmit kb csak tanultam, akkor o fozott. most a honapban minden nap fozok vmit hiszen most en erek ra amig dolgozni nem kezdek. tegnap pl sult hekk volt, azelott toltott gomba, meg hazi gyros stb. ha elkezdek dolgozni majd felosztjuk (foleg h en orvos vagyok, o meg home officeban van itthon)

meg amugy baromi jol foz baratom is.

2020. júl. 17. 15:41
 9/22 anonim ***** válasza:

Azon a heti 3-4 napon amikor együtt vagyunk, általában én főzök, illetve együtt, ő is segít, amit mondok neki megcsinálja. Mivel szereti a főztömet, nem megyünk gyakran étterembe, csak különleges alkalmakkor, kínai kajáldába vagy menzás helyre párhetente megyünk, rendelni pedig együtt még nem rendeltünk. Négy évig voltam kollégista az egyetem alatt, így megszoktam hogy én főzök, meg igyekszem elég egészségesen étkezni, ezért ha én készítem el az ételt akkor legalább tudom hogy mi van benne.

A barátom is szokott főzni, ha éppen nem vagyok vele, de a munkahelyére néha az otthon készített ételből visz, néha meg elmegy a kollégáival ebédelni menzára. 22N

2020. júl. 17. 15:48
 10/22 anonim ***** válasza:

33 évesek vagyunk, 10éve házasok.

0-6évben minden nap én főztem, meleg étellel vártam haza. (munka és gyerekek mellett)

Új helyre kerültem, azóta ő főz, én már ritkábban.

Van amikor pizzát rendelünk, mert nincs kedvünk, vagy késő van...

2020. júl. 17. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!