Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy negyvenes anyuci miért jön össze egy 30 körüli pasival?
Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 11:52
81/111 anonim válasza:
80
Ennél szomorúbbat még keveset olvastam... Igen, átok azokra a nőkre, akik 30 körül gyermeket szeretnének a partnerüktől...
82/111 anonim válasza:
Egyébként a MILF szót szabadon használják bármilyen korosztályú nőre, akinek gyereke van, miközben valószínűsíthető, hogy nem huszas vagy harmincas, hanem inkább negyvenes éveikben járó nőkről kellene beszélni. De igen sértő. Mi lenne, ha én a huszonéves férfiakat kefélőkannak nevezném?
84/111 anonim válasza:
#81, szóval sem mondtam, hogy átok rájuk... csak azon 30-as férfiak számára szigorúan kerülendők, akik nem szeretnék rövid úton a "családfenntartó" szerepben találni magukat... mielőtt még ki tudták volna élvezni a kapcsolatot kettesben...
85/111 anonim válasza:
#84 általában nem így látják itt, hetente legalább 1x kiíródik egy egyedülálló anyákat szidó kérdés, hogy mind r.banc, és el akarja tartatni magát és a gyerekét.
86/111 anonim válasza:
Még egyszer elolvastam, gyermektelen 30-as nőkről van szó. Hogy azok keresnek "spermadonort" és "ATM-et". Szerintem meg férfit, partnert, férjet, társat és leeendő gyermekük apját keresik.
88/111 anonim válasza:
86 Igen, erre írtam hogy pedig itt általában spermadonort és atm-et keresőnek általában az anyákat nevezik és tőlük kell menekülni.
89/111 anonim válasza:
#82 "Mi lenne, ha én a huszonéves férfiakat kefélőkannak nevezném?" - igaz, rég voltam huszonéves, de nekem kifejezetten bejönne:)))
90/111 anonim válasza:
#86 "Szerintem meg férfit, partnert, férjet, társat és leeendő gyermekük apját keresik." - ebből a "társ" a kakukktojás, a többivel ugyanazt mondod, amit én, cizelláltabban megfogalmazva...:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!