Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy negyvenes anyuci miért jön össze egy 30 körüli pasival?
Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 11:52
61/111 anonim válasza:
Mert nem elég neki a heti 2-3 szex, amit egy 45-50 éves fickóval élne át, hanem kell neki az 5-7 alkalom kemény menet, ha bírja a nő és kívánja. Az exem ilyen volt 24 évesen, napi 2-t akart, én meg 2 naponta kívántam 34 évesen.
62/111 anonim válasza:
Nem is a mennyiség...
Egy jól karbantartott harmincas pasi teste szerintem a legjobb. Már elég férfias, de még elég ruganyos.
67/111 anonim válasza:
Elég szegénységi bizonyítványra vall ha egy 30 pasi csak azért van egy negyvenes anyukával mert az akadt...Hozzáteszem: egy ilyen korú nő ha jól tartja magát gyerekkel együtt is kelendő.Nincs szüksége arra,hogy kényszerből legyen bárkivel.
68/111 anonim válasza:
#55 Dudok Andrásné:
A sztoridban az a legérdekesebb, hogy elváltál, 34 éve élsz együtt az "új" pároddal akivel nem vagy házas, és mégis az a neved, hogy Dudok Andrásné. Nem zavarja a párodat, hogy az előző férjed nevét viseled harmad százada? Még ha özvegy lennél megérteném, de azt írtad hogy elváltál...
69/111 anonim válasza:
68. Az égvilágon semmi jelentősége nincs annak hogy ki milyen néven maradt válás után.
Ha ez határozna meg egy párkapcsolatot, az régen rossz.
De hidd el, senkit nem zavar ez, teljesen lényegtelen ötszázadrangú dolog.
70/111 anonim válasza:
Annyira szűk látókörű vagy hogy az valami hihetetlen. Egyszer majd kívánom neked is jöjjön el az az érzés, ami megvan egy szerelemnél és akkor megtudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!