Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy negyvenes anyuci miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy negyvenes anyuci miért jön össze egy 30 körüli pasival?

Figyelt kérdés

2020. júl. 7. 11:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/111 A kérdező kommentje:
Már csak az a kérdés ,hogy ez meddig tartható fenn 5-10év múlva a 40es pasi biztos egy 50es nőcit akar döngetni?
2020. júl. 8. 05:29
 32/111 anonim ***** válasza:
95%
Mert mi a biztos? Korazonos kapcsolat sem törvényszerű,hogy örökké tart. Ha 5-10 boldog évet kapnak már megéri,de ennyi idő után nem fognak számítani az évek. Ha jól tartja magát a nő alig lesz észrevehető külsőre,belsőben pedig összecsiszolódnak.
2020. júl. 8. 05:34
 33/111 anonim ***** válasza:
80%

Nem mindenki azt a férfit keresi aki mellett megöregszik. Egyszer már elvált, tudja miről szólnak a kapcsolatok. Szerinted öreg korára minden nőnek az az álma hogy ápolónőt játsszon a 10 évvel idősebb férje mellett? Az bezzeg normális, mi? Fordítva miért normális a korkülönbség?

Elvannak most, ha a pasi 10 év múlva lelép, akkor ez van. Egyedül lenni, pláne öreg korodra, nagyon kényelmes. Okos nő nem fél tőle.

2020. júl. 8. 08:44
 34/111 anonim ***** válasza:
0%

"Az bezzeg normális, mi? Fordítva miért normális a korkülönbség?" - #33, feltűnt neked, hogy a kérdésben 2 db állítás van? "Egy negyvenes _anyuci_"

Szóval egy 30-as férfi miért keresne olyan kapcsolatot, amiben az első pillanattól 2-nél többen vannak, a férfi eleve csak 3-x. lehet, nem számíthat a nőre, ha neki lenne rá szüksége, stb. Amikor simán talál olyant is, amiben ketten vannak, és egymásnak a legfontosabbak...

2020. júl. 8. 09:36
 35/111 anonim ***** válasza:
100%

34-es,én vagyok csak aki nemigazán érti a hozzászólásodat?

Az elejét igen,és hozzáteszem: fordítva is normális ez a korkülönbség, sőt, az a gyakoribb, valamennyire elfogadottabb.

2020. júl. 8. 09:40
 36/111 anonim ***** válasza:
100%
#34 Elvált anyuciról van szó gondolom, különben nincs értelme a kérdésnek. Aki szeretőzik, az nem mindegy, hány éves szeretővel van? Azok a kapcsolatok nem örökre szólnak. Egy normális párkapcsolatban szokott felmerülni, akadály-e a korkülönbség. Már eleve az "összejönni" egy párkapcsolatot sugall, nem szeretőséget.
2020. júl. 8. 10:27
 37/111 anonim ***** válasza:
100%
Negyvenes anyucinak legtöbbször már nagyobb, "önjáró" gyerekei vannak, akiknek nem kell 0-24-ben a nyomukban lenni. Nyilván a fontossági rangsor tetején vannak és foglalkozni kell velük, de nem ugyanaz, mint egy ovis. Ilyen szempontból sztem jobb helyzetben vannak, mint a kisgyerekes harmincasok.
2020. júl. 8. 10:45
 38/111 anonim ***** válasza:
27%
Aki lepontozta a 30-as válaszát, az elég ostoba. A negyvenes pasik foglaltak, ezért nyitnak a nők negyven körül a fiatalabbak felé. Normális nő nem akar belemászni más házasságába, de alapból nem a kisfiúkra gerjed, hanem a saját korosztályára vagy a kicsit idősebb pasikra. Mivel azok foglaltak, nyit a fiatalabbak felé, de nem ők indítják be igazán szexuálisan. Ezt el tudom mondani magamról is és több korosztályomban levő nőről. Szerelmesek nem a kisfiúkba vagyunk, de már nem lehet mit tenni, mert akibe szerelmesek vagyunk, foglaltak. Persze a szerelem belesodorhat szeretői kapcsolatba, de miután a nő rájön, hogy ez milyen kilátástan így, nyitni fog a fiatalabbak felé.
2020. júl. 8. 10:48
 39/111 anonim ***** válasza:
95%

Én is negyvenes korosztály vagyok és nő. Nem hinném,hogy minden korban hasonló pasi foglalt, és én azért se tenném tűzbe a kezem,hogy a hasonló korú szabad pasik hiánya miatt nyitnak - aki nyit- a fiatalabb korosztály felé.

Ha megnézitek a 40-es 50-es nők átlagban sokkal fiatalosabbak mint -átlagban -a hasonló korú pasik.Aktívak, érdeklődőbbek,nyitottabbak.Ehhez jobban megtalálják a partnerüket egy fiatalabb pasiban mint a korosztályukban.

Hozzáteszem: hozzám hasonló korú - 2 évvel fiatalabb- a párom. Volt kapcsolatom tizenévvel fiatalabb pasival.Nem tudok különbséget tenni melyikük állt hozzám közelebb életvitelben, felfogásban, értékrendben. Mindkettő rendben volt.

2020. júl. 8. 10:56
 40/111 anonim ***** válasza:
88%

39-es, azért az arányokat te is tudod. A negyvenes pasik és felfelé 90%-ban foglaltak. A maradékból meg nem biztos, hogy szeretnék válogatni.

Azért a 30-as korosztályban még jóval nagyobb arányban vannak szabad férfiak és sokkal nagyobb eséllyel lesz köztük olyan, aki vonzó.

Én nem látom sehol az elvált férfiak tömegét, az a helyzet.

Ettől még nekem a negyvenes, ötvenes korosztály a zsánerem. Nyilván nem mindenki. Igazán vonzó férfi köztük is kevés van, ahogy ez igaz a harmincasokra is.

2020. júl. 8. 11:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!