Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy negyvenes anyuci miért jön össze egy 30 körüli pasival?
Nem mindenki azt a férfit keresi aki mellett megöregszik. Egyszer már elvált, tudja miről szólnak a kapcsolatok. Szerinted öreg korára minden nőnek az az álma hogy ápolónőt játsszon a 10 évvel idősebb férje mellett? Az bezzeg normális, mi? Fordítva miért normális a korkülönbség?
Elvannak most, ha a pasi 10 év múlva lelép, akkor ez van. Egyedül lenni, pláne öreg korodra, nagyon kényelmes. Okos nő nem fél tőle.
"Az bezzeg normális, mi? Fordítva miért normális a korkülönbség?" - #33, feltűnt neked, hogy a kérdésben 2 db állítás van? "Egy negyvenes _anyuci_"
Szóval egy 30-as férfi miért keresne olyan kapcsolatot, amiben az első pillanattól 2-nél többen vannak, a férfi eleve csak 3-x. lehet, nem számíthat a nőre, ha neki lenne rá szüksége, stb. Amikor simán talál olyant is, amiben ketten vannak, és egymásnak a legfontosabbak...
34-es,én vagyok csak aki nemigazán érti a hozzászólásodat?
Az elejét igen,és hozzáteszem: fordítva is normális ez a korkülönbség, sőt, az a gyakoribb, valamennyire elfogadottabb.
Én is negyvenes korosztály vagyok és nő. Nem hinném,hogy minden korban hasonló pasi foglalt, és én azért se tenném tűzbe a kezem,hogy a hasonló korú szabad pasik hiánya miatt nyitnak - aki nyit- a fiatalabb korosztály felé.
Ha megnézitek a 40-es 50-es nők átlagban sokkal fiatalosabbak mint -átlagban -a hasonló korú pasik.Aktívak, érdeklődőbbek,nyitottabbak.Ehhez jobban megtalálják a partnerüket egy fiatalabb pasiban mint a korosztályukban.
Hozzáteszem: hozzám hasonló korú - 2 évvel fiatalabb- a párom. Volt kapcsolatom tizenévvel fiatalabb pasival.Nem tudok különbséget tenni melyikük állt hozzám közelebb életvitelben, felfogásban, értékrendben. Mindkettő rendben volt.
39-es, azért az arányokat te is tudod. A negyvenes pasik és felfelé 90%-ban foglaltak. A maradékból meg nem biztos, hogy szeretnék válogatni.
Azért a 30-as korosztályban még jóval nagyobb arányban vannak szabad férfiak és sokkal nagyobb eséllyel lesz köztük olyan, aki vonzó.
Én nem látom sehol az elvált férfiak tömegét, az a helyzet.
Ettől még nekem a negyvenes, ötvenes korosztály a zsánerem. Nyilván nem mindenki. Igazán vonzó férfi köztük is kevés van, ahogy ez igaz a harmincasokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!