Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy negyvenes anyuci miért jön össze egy 30 körüli pasival?
Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 11:52
51/111 anonim válasza:
Persze, de akkor célirányosan ismerkedjen, szempontként ez szerepeljen Nála. A korkülönbséges kapcsolatban egyedül kérdés a gyerekvállalás. Ha ebben egyességre jutnak miért ne működhetne?
Manapság - amin én meglepődök - nagyon sok fiatal nem is szeretne gyereket, se nő, se férfi.
52/111 anonim válasza:
"Ezért szerintem a 30-as férfiak elsődleges célcsoportja a 18-25 gyermektelen nők."
És ez szerinted kölcsönös? Muhaha.
Én is sok mindent akarok, de legkevésbé 3o feletti férfit.
22l
53/111 anonim válasza:
"És ez szerinted kölcsönös? Muhaha." -nekem spec nem okozott problémát, amikor érintett voltam
54/111 anonim válasza:
40es nők legalább be vannak járatva. Mmmmmm....
55/111 Dudok Andrásné válasza:
Mert van az a szó,hogy szerelem és az nem számolja az éveket.Elváltam 4 gyerekkel 33 éves voltam,párom akkor 27.NEM vagyunk házasok,csak 34 éve élünk együtt boldogan.A gyerekeim nevén szólitották mindég, az unokák már papának.
56/111 anonim válasza:
Azért, amiért egy 50-es apuci a 20 körüli csajjal.
58/111 anonim válasza:
Kérdező nő vagy? Van fetáznád? Akkor eltudod képzelni... Egy 30-asnak jobban áll. többször erősebben megtudja anyucit döngetni... Meg hát a klimax ott is beüt....
59/111 anonim válasza:
mmmmm döngetni... bing-bang, bing-bang..
60/111 anonim válasza:
Mert kívánja, es szexelni akar vele, azert. Hihetetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!