Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » B. N. RÉka influenszernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

B. N. RÉka influenszernek honnan van pénze 21 évesen saját házra? :o

Figyelt kérdés

Nem irigy vagyok mielőtt jönnek ezek a kommentek :D

Erről a videóról van szó: https://www.youtube.com/watch?v=cZ2zgp-uwqo

Számomra kicsit felfoghatatlan.

25 évesen a pénzem elmegy albérletre + kajára, és nincs több milliós spórolt pénzem, sőt, szinte 0, mivel tavaly jöttem ki az egyetemről.

Itt ez a kiscsaj, érettségije sincs, ha jól tudom és házat tudnak venni. HOooogy?

2020. júl. 6. 08:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%

"Segítség, lakás eladás, spórolás, hitel :) plusz elég jó áron volt"

Ő maga írta ezt a videó alá. Tehát lehet, hogy megörökölte a nagyi lakását, ezt eladták, szülők adtak hozzá valamennyit, és még hitelt is vettek fel. Azt nem értem, hogy Magyarországon miért nézik le azokat, akiket a szorgalmas, jól kereső szülők segítenek. Mi a férjemmel úgy vettünk házat, hogy eladtuk az én vidéki kicsi külterületi ingatlanomat 6 millióért, volt megtakarított pénzünk, plusz hitel. Szerencsére már tudtunk előtörleszteni, tehát nem 25 évig fizetjük. Apukámtól sajnos már örököltem egy családi ház rám eső részét. Ez most ki van adva. Ha a testvéreimmel úgy döntünk, hogy egyszer eladjuk, akkor azt a pénzt a gyerekemnek fogom félretenni, hogy ő is könnyebben boldoguljon. A mi családunkban szokás segíteni egymást.

2020. júl. 7. 00:15
 22/27 A kérdező kommentje:
hitelt nem csak az kap akinek bejelentett munkája van + állandó munkaszerződése? szerintem igen, van olyan akinek 2 évig kell dolgoznia hogy állandó munkaszerződése legyen. neki egyik se ha csak youtubból él
2020. júl. 7. 08:48
 23/27 anonim ***** válasza:
86%
Érdekes, ha egy fiatal férfinek van saját lakása, akkor miért nem vetitek fel, hogy biztos selyemfiu?
2020. júl. 7. 09:20
 24/27 anonim ***** válasza:
66%

normális családban szokás támogatni a gyerekeket.

Tudom milyen az,ha nem segítenek,én családom is ilyen,pedig lenne miből támogatni,de ők úgy vannak vele ,hogy büdös kölke örüljön,hogy felneveltem és addig etettem,ruháztam most már kuss majd temetés után tartsd a markod addig ne is lássalak . Ilyen is van!

De én is ilyen szülő lennék,mint Rékának szülei ,hogy támogatnám a gyerekemet ,hogy tudjon lakást venni,autót és mindent ami kell saját családalpításhoz :)

2020. júl. 7. 09:32
 25/27 anonim ***** válasza:
7%

"Érdekes, ha egy fiatal férfinek van saját lakása, akkor miért nem vetitek fel, hogy biztos selyemfiu?"

Azért mert a hozzászólások felét töröltetik valakik. Minden hozzászólás ami negatívan említi a videóban szereplő személyeket, törölték. Ez így nem fórum.

2020. júl. 7. 09:41
 26/27 anonim ***** válasza:
60%
és még jó, hogy mínuszba nem mehet a százalék. :D
2020. júl. 7. 12:05
 27/27 anonim ***** válasza:
66%
Gondolom senki nem tehet arról, hogy milyen családba születik, úgyhogy természetes ha szóvá teszik és megjegyzik az emberek hogy x-nek segítettek, y-nak meg nem. Mert különben y-tól is azt várják az x-ek, hogy ugyanazt érje el mint az y-ok, és ezt nyilván nem várhatják el. Nyilván a saját teljesítmény a kiindulási állapottól függ.
2020. júl. 9. 02:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!