Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha egy nő elég sok bully...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő elég sok bully között lavírozott életében, több kevesebb sikerrel, a párjának pedig sosem voltak ilyen gondjai, akkor jobb ha elmeséli neki vagy inkább csak futólag, mert neki úgysincs saját tapasztalata?

Figyelt kérdés

2020. jún. 26. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Ha okos egy nő, már réges rég túl van ilyen beszélgetéseken. Az ostoba az inkább titkolja és a végén megszívja. Ez szokott lenni az események folyamata.
2020. jún. 26. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne mondd el neki hosszan, mert ha nincs tapasztalata, nem fogja érteni miről beszélsz, csak említsd meg hogy tudja kik ezek a bullyk, hogy tudja hogy milyen "emberek". Mert az ilyenek személyisége sosem változik, tehát a tőlük jövő infókat a kukába kell dobni :) Meg úgy őket is a továbbiakban. Ha ő is mond magáról valamit ahol nehéz helyzetbe került, majd mondhatsz te is többet, mert akkor van kapcsolódási pont.
2020. jún. 27. 12:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Első mit szívott meg és mit nem, azt nem tudom, lehet hogy pofára ejtették szegényt, és azt hiszi azért hagyták ott, mert nem zúdított mindent rá a párjára az elején, közben más miatt hagyták ott, esetleg mert nem vonzó személyiség. Nekem az a tapasztalatom hogy bárki akinek voltak irigy és áskálódó ismerősök, rokonok az életében, ezt nem azonnal köti mindenki orrára, hanem egy-két mélyebb beszélgetés alatt folyamatosan, és ettől sokkal vonzóbb.
2020. jún. 27. 12:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi 2 és 3. Rokonokról van szó, eléggé két pártra szakadt a rokonságom és engem azok kedveltek akik hamarabb meghaltak, a többiek ezek az ellentétek miatt is rám szálltak. Ezt nem fogom részletesen ecsetelni a kedvesemnek aki nem ismerheti az egészet. 1-esre meg írtam választ de töröltette :) A véleményem attól nem változott... :D
2020. jún. 27. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!