Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
B. N. RÉka influenszernek honnan van pénze 21 évesen saját házra? :o
Nem irigy vagyok mielőtt jönnek ezek a kommentek :D
Erről a videóról van szó: https://www.youtube.com/watch?v=cZ2zgp-uwqo
Számomra kicsit felfoghatatlan.
25 évesen a pénzem elmegy albérletre + kajára, és nincs több milliós spórolt pénzem, sőt, szinte 0, mivel tavaly jöttem ki az egyetemről.
Itt ez a kiscsaj, érettségije sincs, ha jól tudom és házat tudnak venni. HOooogy?
En peldaul érettségi nelkul kulfoldi munkabol vettem hazat 20 evesen.
De 15 éve.
Ma ennyi idosen 99.9% hogy a szülők fizetik.
2015-ben vettem lakást,
2016-ban eladtam (drágábban)
2017-ben épitkeztem,
2018-ban eladtam drágábban
2019-ben építkeztem
és most...
Az eladás drágábban mindig 15-25MFt nyereséget jelentett.
Mellette bevállaltam 30évre (30-40MFt) építési vagy lakáshitelt, amivel nagyobbat tudtam ugrani. Mivel 30 év futamidő, ezért relatív kevés törlesztőrészlet. Előtörlesztettem, megtakarítottam, s mellete amúgy is 1-2M között keresek, saját cég, vállalkozás + alkalmazottként is dolgozom mint szoftverfejlesztő, sokszor külföldre, így euróban is érkezik bevételem. Így most a vagyonom kb 150-200M Ft. Így...
Hozzáteszem én is 160ezres fizetéssel kezdtem 2012-ben.
igen. Én is gondoltam ezekre. Mármint, hogy szét is vernek mindent. Főleg, ha tudják, hogy bőven ár alatt kelt el az ingatlan. Lehet mi sem tennénk másképpen egy olyan helyzetben. Hát ne legyen ilyen...
Neked pedig még egyszer gratula. 33évesen összehozni mindezt, nem semmi!
Én is azt gondolom, hogy segítettek neki a szülők. Ez teljesen normális.
Nem gondolnám, hogy árulta volna magát. Nagyon aranyos lány
17-es, köszi, azért 1-2x égett a talaj a seggem alatt :)
Egyébként vszínű én is szétverném, ha már ár alatt eladják az "otthonom" kényszerből. Erre nincs jó forgatókönyv :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!