Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » B. N. RÉka influenszernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

B. N. RÉka influenszernek honnan van pénze 21 évesen saját házra? :o

Figyelt kérdés

Nem irigy vagyok mielőtt jönnek ezek a kommentek :D

Erről a videóról van szó: https://www.youtube.com/watch?v=cZ2zgp-uwqo

Számomra kicsit felfoghatatlan.

25 évesen a pénzem elmegy albérletre + kajára, és nincs több milliós spórolt pénzem, sőt, szinte 0, mivel tavaly jöttem ki az egyetemről.

Itt ez a kiscsaj, érettségije sincs, ha jól tudom és házat tudnak venni. HOooogy?

2020. júl. 6. 08:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
84%

En peldaul érettségi nelkul kulfoldi munkabol vettem hazat 20 evesen.

De 15 éve.

Ma ennyi idosen 99.9% hogy a szülők fizetik.

2020. júl. 6. 10:00
 12/27 anonim ***** válasza:
90%
Hát ja ez a csaj alapból a youtube vidikből és insta posztokból rengeteg pénzt kaphat alapból.Úgyhogy így nem is oylan meglepő
2020. júl. 6. 10:06
 13/27 anonim ***** válasza:
82%
13. Milyen munkával érted el azt, hogy a második 100 milliós házadat építed? Nekem több év spórolás eredménye 14 milla. Taníts kérlek!
2020. júl. 6. 10:24
 14/27 anonim ***** válasza:
60%

2015-ben vettem lakást,

2016-ban eladtam (drágábban)

2017-ben épitkeztem,

2018-ban eladtam drágábban

2019-ben építkeztem

és most...

Az eladás drágábban mindig 15-25MFt nyereséget jelentett.

Mellette bevállaltam 30évre (30-40MFt) építési vagy lakáshitelt, amivel nagyobbat tudtam ugrani. Mivel 30 év futamidő, ezért relatív kevés törlesztőrészlet. Előtörlesztettem, megtakarítottam, s mellete amúgy is 1-2M között keresek, saját cég, vállalkozás + alkalmazottként is dolgozom mint szoftverfejlesztő, sokszor külföldre, így euróban is érkezik bevételem. Így most a vagyonom kb 150-200M Ft. Így...

Hozzáteszem én is 160ezres fizetéssel kezdtem 2012-ben.

2020. júl. 6. 10:28
 15/27 anonim ***** válasza:
28%
14. Gratulálok! Jól forgattad. Mi a véleményed az árverezés alatt álló ingatlanokról? Érdemes beszállni, vagy várja az ember a csodát, hogy hátha lesz majd jó árban valami. Van vmi tapasztalatod?
2020. júl. 6. 10:33
 16/27 anonim ***** válasza:
21%
Nem érdemes, egyrészt etikátlan szerintem, más rossz döntése miatt nem fair dolog :) A másik pedig, sok idő mire "elkel". Nyilván a bank az akar egy összeget, de ha valami ismerős képbekerül, akkor ő fogja elvinni, s nem te, vagy rádlicitálnak. Ez nagyon hosszú idő is lehet, fél év minimum. A másik dolog pedig h neked kell gondoskodni róla, hogy a bentlakók kiköltözzenek. Ez nem kellemes dolog :/ Végrehajtók, ez az, nem mellesleg ha vkit onnan kiköltöztetnek, kiveszik a wc-ket, ablakokat, ajtókat, mindent tönkretesznek általában keserűségükben, s sokszor rákölthetsz még egy fél vagyont mire rendben lesz minden. De nem volt benne tapasztalatom, ezek csak az indokok, hogy én miért nem vágtam bele ilyenbe.
2020. júl. 6. 10:45
 17/27 anonim ***** válasza:
65%

igen. Én is gondoltam ezekre. Mármint, hogy szét is vernek mindent. Főleg, ha tudják, hogy bőven ár alatt kelt el az ingatlan. Lehet mi sem tennénk másképpen egy olyan helyzetben. Hát ne legyen ilyen...

Neked pedig még egyszer gratula. 33évesen összehozni mindezt, nem semmi!

2020. júl. 6. 12:38
 18/27 anonim ***** válasza:
89%

Én is azt gondolom, hogy segítettek neki a szülők. Ez teljesen normális.

Nem gondolnám, hogy árulta volna magát. Nagyon aranyos lány

2020. júl. 6. 15:20
 19/27 anonim ***** válasza:
84%

17-es, köszi, azért 1-2x égett a talaj a seggem alatt :)

Egyébként vszínű én is szétverném, ha már ár alatt eladják az "otthonom" kényszerből. Erre nincs jó forgatókönyv :/

2020. júl. 6. 16:50
 20/27 anonim ***** válasza:
92%
Instából meg ytból. Hirdetések 150.000-500.000 ftért mennek. Ruben 2 év alatt twitchből lakást vett Pesten. Őrült sokat keresnek ezek az instás, ytber, twitch streamelők. Ott van Polla az is szétkeresi magát.
2020. júl. 6. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!