Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan borultam ki vagy nem? (hosszura sikeredett)
Figyelt kérdés
8 honapja vagyunk együtt és most koltoztunk ossze. Eddig parszor volt ilyen apróbb nezetelteres, de tegnap volt egy nagyobb vita. Baratnom most nem dolgozik nyar vegeig igy o csinalja a lakast. Konkrétan minden az o izlese szerint van, allandoan mondom neki hagyjon munkat nekem is, mert nem akarom, hogy allandoan egesz nap robotoljon. Tegnap osszeraktam egy agyat es letoroltem par dolgot aztan nem volt semmi feladatom. Mondtam neki, hogy nem talalom a helyem itt es, nem tudok semmiben igazan segiteni mert mar minden szinte kesz. Nem beszedes mellette, tegnap kb annyi volt a beszelgetes mit kene venni vagy itt ott mi hogy legyen. Engem ez annyira idegesitett, hogy ezen igy osszevesztunk aztan megsertodott. Bocsanatot kertem tole este, sosem sirt meg, rossz volt latni. Csak egyszeruen engem annyira feldult, hogy segiteni nem kell semmiben, beszelgetes nincs. Ha nem hozok fel valami temat akkor siri csond van. Szeretek en is csendben lenni, de mar direkt nem hoztam fel semmi temat, mert allandoan nem akarok en nyitni.
Nem kellett volna osszekoltoznotok ha a kommunikáció egyenlo a nullaval. Ezt is siman meglehetett volna beszelni, hogy te is szeretned sajat izlesed szerint rendezni, csinositani a lakast, szóval a haz egyik részét csinalhatnatok kozosen hétvégén. Ennyi lett volna, szerintem teljesen érthető. Ulj le vele egy hosszas beszelgetesre miert nem hajlando velem beszelni a legapróbb dolgokrol sem,mert ez nem normális, biztosan van valami oka.
2020. júl. 2. 12:02
22/29 anonim válasza:
Szerintem azért sírt mert örömet akart szerezni azzal hogy mindent megcsinál. Gondolom te dolgozol így ő szeretett volna téged is kímélni és valószínűleg meglepit okozni. Plusz biztosan szereti is csinálni ezt a barkácsolást. Te pedig össze vesztel vele. :/
Nekem is rosszul tud esni ha igyekszem valamin dolgozok vele, legyen az étel, a lakás újítása vagy bármi és akkor semmit nem mondanak rá.
A másik hogy miről akartál beszélgetni? Lehet O nem ilyen típus mint te. Nem kell állandóan dumálni.
Nekem az exem állandóan dumalt de be nem állt a szája és néha már el is felejtettem melyik bolygón vagyok.
Jelenleg a párommal van hogy eltelnek órák és nem szólunk egymáshoz mert jó a csend. Ott vagyunk egymás mellett és együtt élvezzük a csendet. Mi ezt szeretjük nekünk így jó. Nagyobb bedzelgeteseink komolyabbak ettől függetlenül ugyanúgy vannak. Illetve hülyéskedések is.
Szerintem beszéld meg vele hogy te is szeretnéd kivenni belőle a részed osszátok fel a feladatokat. Viszont azon hogy ő nem valami beszédes... Hát azon nem hiszem hogy lehet sokat igazítani.
2020. júl. 2. 13:14
23/29 A kérdező kommentje:
Peldaul poenkodtam tegnap delelott meg aztan semmi reakcio nem volt, en sem vagyok egy szonok, elvagyok sot kell is a csend, de azert órákon at nem az igazi. Azert ha valamit kerdezek akkor jon valasz es sokszor az is igen nem vagy hasonlo tomondatok
2020. júl. 2. 13:20
24/29 anonim válasza:
Akkor ülj le vele, kérdezd meg hogy érzi magát. Jól van? Boldog hogy sikerült össze költözni? Bántja e valami?
Hátha van valami más a háttérben
2020. júl. 2. 13:23
25/29 A kérdező kommentje:
En mar korábban is kerdeztem hasonlokat,de mindig az volt a valasz, o el van csondben nem igenyli.
Nekem is az exem állandóan beszelt, nem is tudtam tartani vele a lépést, de azért van ra igenyem.
2020. júl. 2. 13:40
26/29 A kérdező kommentje:
Igen, várta o is nagyon
2020. júl. 2. 13:40
27/29 anonim válasza:
Az oké, hogy ő elvan csendben, de erre nem lehet egy kapcsolatot alapozni, főleg ha a másik félnek hiányzik a kommunikáció. Ezt meg kell beszélnetek és fel kell oldanotok. Pl. erőltessétek, hogy mindennap beszélgessetek arról, milyen napotok volt. Olykor a kapcsolatotokról, céljaitokról is. Aztán mehet mindenki a dolgára. Ha nem kapcsolódtok egymáshoz, már most veszett fejsze nyele ez a kapcsolat.
2020. júl. 2. 20:10
28/29 A kérdező kommentje:
Hasonlóképpen szoktam beszélgetni, mint amiket írsz.
2020. júl. 2. 20:42
29/29 anonim válasza:
Ez miféle istenverte dolog, hogy magát szó nélkül, néha dugtok eget, és ennyi?
Apósomék voltak így 60 év házasság után.
De mégsem ennyire durván.
És volt mögöttük 60 szép év, nem 8 hónap!
Nem is tudtok egymásról semmit.
És, hogy semmi szavad nem lehet a közös lakás kialakításában?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!