Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már kezdek megbolondulni. Mit akar vagy mit nem? Bövebben lent. Kicsit hosszúra sikeredett, de magam már nem tudom mit tegyek.
Figyelt kérdés
szóval van egy srác akivel április környèkèn lettem jóba. a kapcsolatunk elösször csak baràtsàg volt aztàn közelebb kerültünk egymàshoz.. sajnos èn nem tudtam mit tegyek mert van baràtom... igen elitèlhettek, hogy megcsaltam a baràtomat, de magamat sem èrtettem. a sràc kedves volt aranyos meg jófej... aztàn borult a bili... elhitette velem h kezd iràntam èrezni valamit utànna pedig azt mondta, h nem tudja mit akar...nem akart komoly kapcsolatot.. azt is elmondta, hogy nagyon megkedvelt ès többet is szeretne, de nem akar azzal megbàntani, hogy lefekszik velem ès ne adj isten nem lesz köztünk semmi több. ezt nagyon becsülöm benne! aztàn volt, hogy meg akarta keresni a baràtomat, hog, kicsit beszèlgessen vele.. (szerencsère nem talàlkoztak!) de sosem àrulta el, h ha nem akar tölem semmit akkor mièrt akart a baràtommal beszèlni föleg ùgy h nem is ismerik egymàst... aztàn baràtomnak elmondtam, hogy szoktam talàlkozni a sràccal ès ezzel be is kellett fejeznem..! most több mint 2 hónap elteltèvel talàlkoztunk kb egy hete. (ugyan azzal a busszal jàr mint èn) mindig mellette ülök, de ma beszèltem vele, hogy nem fogok mellè ülni, mert nem birom idegileg. nem èrtette de elmagyaràztam neki, h mèg mindig emlèkszem minden együtt töltött percre ès próbàltam eddig is elfelejteni, de nem megy ès így mèg rosszabb... azt mondta, hogy az èrzèseim ellen nem tudok mit csinàlni... ès ebben igaza van! azt mondta jól esik neki, h mèg mindig "oda vagyok" èrte... ès megèrti ha nem akarok mellette ülni, de làttam ralyta, h a szeme elkezdett csillogni ès rosszul esett neki ez az egèsz... de ha akar valamit mièrt teszi azt, h folyamatossan màs csajokkal beszèlget?? mikor jóba voltunk azt is mondta, h gyereket akar tölem ès eltudnà velem kèpzelni az èletèt... ennek ellenère mèg mindig nem tesz semmit! :'( van esèly, h mèg èrez iràntam valamit?? ès èn mikor fogok vègre kiszeretni belöle?? :'( nagyon rossz èrzès, h van baràtom több mint 3 ève ès mègis ebbe a sràcba fülig beleszerettem... :( kèrlek adjatok tanàcsot!! mit tegyek, h tudjam mit akar?? :'(2014. júl. 1. 16:44
1/3 anonim válasza:
"ralyta" LOL
Komolyra fordítva a szót, borzalmas volt elolvasni ezt a nem is tudom mit. A srác nem akar tőled semmit és van barátod, szerintem te is tudod, hogy mit kell tenned.
2/3 anonim válasza:
Azt, hogy mit akar tőled csak ő tudná megmondani, vele kéne beszélned erről. Viszont tényleg nem szép dolog a barátoddal szemben hogy találkozgattál egy másik sráccal, ha pedig a másik srácba zúgtál bele úgy hogy mellette van barátod akkor én a helyedben a másikat választanám , persze ha tudom hogy ő is akar tőlem valamit. Beszélj vele, de ha már nem találkozgattok meg semmi komoly nem volt köztetek próbáld kiverni a fejedből, hiszen van barátod akivel szemben ez nem lenne fair hogy egy másik srácról álmodozol. :)
3/3 A kérdező kommentje:
igen tisztàba vagyok vele, hogy nem fair a baràtommal szemben, de nem tudok mit tenni. eddig amikor kèrdeztem a sràcot, hogy mit akar mindig azt mondta,hogy nem tudja vagy èppen nem akar kapcsolatot,de volt amikor azt mondta, hogy tudna szeretni engem ès összejönne velem... próbàlom elfrlejteni, de egy szó vagy hang vagy illat màr eszembe juttatja... :'( borzalmassan megszerettem :'(
2014. júl. 1. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!