Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet hogy ennyire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy ennyire nem akar tőlem semmit?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy srác, akivel közös buli sorozatokra járunk, és vhogy mindig egymást mellett kötünk ki. Ő egy kissé player, szóval sok mindenkire nyomul amikor ép nem voltunk olyan jóban ezer csajra hajtott de olyan "player" módra, de ahogy én hozzám ért olyan tök más volt, meg mondta is régebben hogy másnak érez. Mindig beszéltük hogy bulin kívül is találkozunk, de vagy lemondta mindig meg nem jött össze, neten alig ír. Ha bulin vagyunk mindig őszintén beszélünk, meg csomó témáról és tényleg odajönnek ilyen kis csaj haverjai és nem vagyok beképzelt de sztem én jobban nézek ki náluk és normális vagyok. Meg tökre összeillenénk szerintem vanegy közös barátunk ő mondta hogy ismeri a srácot és pont olyan vagyok aki kitudná őt egészíteni. Én is ezt érzem, tökre eltudnám képzelni hogy ketten egy jó páros lennénk, de mondta ő is érezné ezt de nem tesz semmit, mert talán tart attól hogy velem komolyabb lehet, és nem csajozgathat majd úgy?

Vagy miért nem érdeklem bulin kívül ennyire? Mert ez meg rosszul esik.

17 évesek vagyunk

2014. jún. 30. 13:55
 1/3 A kérdező kommentje:
és nem akarok rá örökké várni, és akk összejövök mással meg másnak adok esélyt mert én így nem akarok várni ha ennyire nem érdekli, de vhogy tudatnám vele ha "nem tesz semmit" elfog veszíteni mint úgy.
2014. jún. 30. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha komoly kapcsolatot akarna veled már rég lépett volna. Szerinted rajtad kívül még hány lánynak mondja hogy "te más vagy"? Csak a bugyidba akar bejutni. Az ilyenekkel szóba se kéne állnia egy nőnek.De úgy látom neked ehhez még kell 1-2 év hogy lásd hogy is mennek a dolgok.
2014. jún. 30. 14:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem kellesz neki.Hiába etet téged akármilyen nyálas szöveggel,akkor sem érdekled,csak játszik veled,flörtölget,és ennyi.Ő nem az a típus,akivel kapcsolatot lehet tervezni.Keress mást,ő úgy is csajozik és éli világát,te meg le vagy sz@rva.
2014. jún. 30. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!