Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsokat szeretnék, hogy ezt most hogy érti?! Előre is bocsánat, hosszúra sikeredett
Figyelt kérdés
A barátommal összevesztünk, mert a munkámból adódóan utazni szoktam és most egy hétre mentünk. Hétfő reggel nagyon fura lett velem, és egész héten alig szólt hozzám, tudni kell,hogy 3 fiú kollégám van és én vagyok egyedül lány. Eddig tudta,hogy mi van, de most szembesült vele igazán mert ő vitt reggel. Olyanokat írt, hogy át kell gondolnia a kapcsolatunkat és ilyen piti indokokkal jött. Nem irja, hogy szeret, ha kérdezem annyi a válasz, hogy "aha" ha kérdezem, hogy hiányzik azt mondja, hogy "kicsit" .. Semmi problémánk nem volt elötte, egy harmónikus, jó kapcsolat és imádjuk/tuk egymást. Nagyon nem értem a helyzetet. Hiszti ez nála? Mert amikor mondtam, hogy jó akkor hagyjuk egymást akkor meg azt irta, hogy ő még át gondolja de, hogy nem ígér semmit. Meg hogy nem akar velem találkozni mert h más programja van és nekem semmi közöm hozzá. Mintha nem is ő lenne. Arra a kérdésre pedig , hogy van-e rajtam kívül más neki az a válasz, hogy nincs, nem érdekli most semmi.. Ezt is, hogy érti?! Én vagyok a hülye?! Segítsetek, hogy kicsit felfogjam a dolgokat, nem akar már engem?! el vagyok keseredve mert Ő nem volt ilyen.. Bocsánat a hosszú levélért.2014. júl. 18. 18:31
1/11 anonim válasza:
Nagyon megdugnák most egy szőkét.
2/11 anonim válasza:
Vagy féltékeny vagy van valakije. A többit neked kell eldönteni.
3/11 A kérdező kommentje:
Biztosan tudom, hogy nincs senkije...
2014. júl. 18. 18:39
4/11 anonim válasza:
de ha nincs senkije, akkor meg minek a faszér írod ki ezt a hosszú, tök uncsi kérdést. nincs ember, aki ezt végigolvasná
5/11 A kérdező kommentje:
Viszont nem értem, hogy miért nem szakít ha valami annyira nem jó, mert a felhozom megijjed.
2014. júl. 18. 18:40
6/11 A kérdező kommentje:
Én arra lennék kiváncsi, hogy ezt most miért csinálhatja...
2014. júl. 18. 18:41
7/11 anonim válasza:
Mi nem világos ezen? Féltékeny és abból szeretne stabilitást nyerni ha most te tepernél utána.
Egyébként milyen munkahely az ahol egy hétre el kell utaznod 3 palival?
8/11 A kérdező kommentje:
Huzzál már innen Te :)
2014. júl. 18. 18:46
9/11 A kérdező kommentje:
Egészség napokat tartunk ország szerte.. És ha nagyon messze vagyunk a lakhelyünktől akkor ottalvós, nem érné meg hazajönni
2014. júl. 18. 18:47
10/11 anonim válasza:
Azta de sok bunkó gyűlt itt össze...-.-" na mindegy a kérdést kétlem, hogy akárki meg tudná válaszolni a párodon kívül. Bár nekem olyan érzésem van, mintha húzná ezzel az agyadat. Nem tudom az okát, honnét is tudhatnám, lehet van valakije bár te ezt a lehetőséget kizártad. Szerintem ezt a kérdést igazán neki kellene feltenned!! Itt lehetetlen, hogy akárki is segíteni tudjon. Nem ismerjük, nem tudhatjuk mit miért csinál a párod. Mindenesetre sok sikert kívánok a nézeteltérések rendezéséhez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!