Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsokat szeretnék, hogy ezt most hogy érti?! Előre is bocsánat, hosszúra sikeredett
Figyelt kérdés
A barátommal összevesztünk, mert a munkámból adódóan utazni szoktam és most egy hétre mentünk. Hétfő reggel nagyon fura lett velem, és egész héten alig szólt hozzám, tudni kell,hogy 3 fiú kollégám van és én vagyok egyedül lány. Eddig tudta,hogy mi van, de most szembesült vele igazán mert ő vitt reggel. Olyanokat írt, hogy át kell gondolnia a kapcsolatunkat és ilyen piti indokokkal jött. Nem irja, hogy szeret, ha kérdezem annyi a válasz, hogy "aha" ha kérdezem, hogy hiányzik azt mondja, hogy "kicsit" .. Semmi problémánk nem volt elötte, egy harmónikus, jó kapcsolat és imádjuk/tuk egymást. Nagyon nem értem a helyzetet. Hiszti ez nála? Mert amikor mondtam, hogy jó akkor hagyjuk egymást akkor meg azt irta, hogy ő még át gondolja de, hogy nem ígér semmit. Meg hogy nem akar velem találkozni mert h más programja van és nekem semmi közöm hozzá. Mintha nem is ő lenne. Arra a kérdésre pedig , hogy van-e rajtam kívül más neki az a válasz, hogy nincs, nem érdekli most semmi.. Ezt is, hogy érti?! Én vagyok a hülye?! Segítsetek, hogy kicsit felfogjam a dolgokat, nem akar már engem?! el vagyok keseredve mert Ő nem volt ilyen.. Bocsánat a hosszú levélért.2014. júl. 18. 18:31
11/11 anonim válasza:
Na, én végig olvastam :)
Nem tudom, hány évesek vagytok, de az biztos, hogy elég éretlen még fejben. Ez egyértelműen hiszti. Néha az én barátom is viselkedik hasonlóan, bár ő közel sem szokott így besértődni. Nyilván szeret, csak most játssza az agyát. Ha találkoztok, beszéld ezt meg vele. Kérdezd meg, mi a baja, stb.. De tutira nem lesz könnyű menet, szerintem úgy kellesz kihúzni belőle. Mindenesetre azt mondd meg neki határozottan, hogy nem egy dedóssal akarsz lenni, és nem igaz, hogy egy ilyen apróságot sem tud a helyén kezelni. Mondd el, hogy őt szereted, stb.. szóval felesleges a féltékenység. És hogy nőjjön fel, mert értelmes ember nem viselkedik így egy párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!