Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan nyomós indok; ami miatt csúnyán beszélhet veletek a párotok, és bánthat? A többi lent.
Figyelt kérdés
Takarodj a K. anyádba, beleverem a fejed a falba, k..a, szerencsétlen stb. Mi nem jövünk ki az élettársammal az ex asszony és a gyerek miatt. És ott tartunk; ha szólni merek valamit; ezeket kapom válaszul. Mindig megbocsájtok; mert azt érzem; lehet nem megfelelően próbálok kommunikálni és kiérdemlem; hogy bántson. Ütött is már meg. Sokszor nekem esik,ha nemtetszésemet nyilvánítom ki valami miatt. Megrángat, megszaggatja a hajam, pofoz, stb... Szerintetek én váltom ki belőle? Én vagyok a hibás ugye?2020. jún. 27. 20:07
11/13 anonim válasza:
Persze, mindenki nárcisztikus pszichopata vagy bármilyen random kifejezés a DSM-V-ből. Ez csak egy farok, te meg egy rongy vagy, hogy hagyod, hogy veled is az legyen. Mindketten szakemberre szorultok, különben a következő kapcsolatotok sem szakítja meg ezt a mintázatot és ugyanúgy beszopjátok
12/13 anonim válasza:
Káromkodni egyszer fog, utána lehet távozni, én ezt a kisebbségi stílust nem tűröm el. Sajnos elég trágár családom van, hallgattam én ezt eleget, így szabad emberként nem hiányzik.
Támadni egyszer fog, de akkor a sokkolóval lesz lenyugtatva és akkor is lehet örökre távozni. Primitív, verekedős emberekkel nem állok szóba.
13/13 anonim válasza:
Ez egy bántalmazó kapcsolat, fizikai ès verbális formában is. Az is tipikus jellemzője, hogy az áldozat magát hibáztatja. Mint ahogy te is. Biztos nem megfelelően hoztad fel a tèmát, ès megèrdemled. Hát nem. Nincs olyan, hogy megèrdemled. Ő nem kommunikál megfelelően, mellè mèg agresszív állat is.
Minèl hamarább kèpj ki ebből a kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!