Hogy beszélhet ennyire csúnyán?
Semmi közöd hozzá b*szd meg! :D
Viccet félre téve..amíg veled nem beszél csúnyán, addig semmi közöd hozzá. Valószínű, hogy évtizedek óta így beszél, nem fog megváltozni miattad. A környezete megszokta és kész.
Semmi közöd hozzá, ők ezt szokták meg, hadd ne fogják már vissza magukat.
Szeintem is ocsmány, és szájon tudnám végni unokabátyámat, mikor bmegozik a feleségének, de ha nekik így jó.
Az más kérdés, hogy én ilyen mocskos szájú emberrel nem tudnék együtt lenni.
Persze, én is káromkodok néha, meg a barátom is, de ki nem? Viszont nem folyton.
Nem tudsz vele mit csinálni, vannak ilyenek. Ha nem bírod, ne látogasd valami sűrűn.
Mindenki beszél csúnyán, főleg ha valamit elront, beveri valamijét, az teljesen normális olyankor ha szóba kerül az anyuka vagy a jó isten akár.
De hogy folyamatosan a normális átlag beszédbe is benne legyen az egyszerűen primitívség, de sok mindent nem tudsz vele kezdeni.
Az ég világon semmi közöd nincs hozzá..neki így felel meg!
Na meg ez :"Nem értem őket miért engedik ezt meg neki?"
Mi az hogy megengedi?Egy felnőtt embernek miért kellene bármit is "megengedni,engedélyt " kérni!
Te engedélyt kérsz vagyis a szüleid megengedik hogy mikor szexelsz stb a pasiddal? minden egyes alkalommal?!
Amúgy az öreg se 100-as elég nagy papucs lehet ha ezt hagyja h a felesége ezt mondja neki
Majd ha lesz gyereked akkor szólsz rá amikor akarsz,aszt engedsz meg neki amit akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!