Beszélhet ennyire csúnyán egy tanár?
Figyelt kérdés
Kb az órákon minden 3. Szava az hogy : b.zmeg , qrva , fszom , pics.ba.2017. szept. 7. 18:18
1/13 anonim válasza:
Természetesen nem használhat ilyen szavakat. Jelezzétek az osztályfőnöknek!
2/13 anonim válasza:
Beszélhet, mert úgyis kimagyarázza ha számon kérik, nem nektek fognak hinni.
3/13 anonim válasza:
nyilván nem. de olyat is tudok, sőt hangfelvételem is van, ahol 7 évesekkel ordítozik a tanár, és felpofozza őket..vannak érdekes dolgok.
4/13 anonim válasza:
Alapjába véve nem lenne illő, sem etikus. Persze középiskolában már kevesen akadnak fenn ezen.
5/13 anonim válasza:
Most gimiben nekem van egy idősebb tanárom (60 körüli), akinek nem minden 3. szava ilyen, de minden órán mond ilyeneket. Minket, diákokat nem érdekel, a háromnegyed osztálynak ő a kedvenc tanára.
6/13 1112 válasza:
Szerintem azért ezt nem kéne. Példaértékűhöz közelebb álló beszédstílusa kéne ,hogy legyen.
7/13 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, ő még rendszeresen zsidózott meg politizált az órákon.
8/13 anonim válasza:
Ezért szerintem ki is rúghatják.
9/13 anonim válasza:
Sürgősen jelezzétek az osztályfőnöknek és az igazgatónak! (Nem árt, ha bizonyíték gyanánt van valami hangfelvételetek az ominózus eset(ek)ről.)
10/13 anonim válasza:
Felnőtt ember, példát kellene mutatnia! Ha a fiatalság ilyeneket hall/lát, nem csoda, hogy meghülyülnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!