Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt ebből tizenegy hónapja együtt is élünk. Mondtam neki, hogy így egy év után szeretném be jelölni facebookon hogy kapcsolatba vagyunk.
Azt mondta ha be írom akkor le tilt és szakít velem.
Az az indok hogy nem szeret szerepelni a fb-n
Na persze szerintem ez kamu
2020. jún. 5. 04:01
1/11 anonim válasza:
Ha egyébként van Facebook-ja, akkor valóban kamu az egész. Nyilván van olyan ismerőse, aki elől szeretné titkolni, vagy legalábbis nem hirdetni a kapcsolatotokat.
3/11 anonim válasza:
Szégyell és rejteget téged valaki elől! Számtalan ilyet láttam.
5/11 anonim válasza:
Nagyon nagyon gáz. Nem szeretné ha látná valaki hogy kapcsolatban van
6/11 anonim válasza:
Én sem szeretek szerepelni, szóval beállítottuk nyilvánosan, hogy kapcsolatban vagyunk, úgy, hogy az idővonalon ne jelenjen meg. Tudod, ne tudjanak kommentelni, hogy "úúristen de cukik vagytok, sokáig". Ha valakinek ilyen erős reakciója van, mint a párodnak, az nekem nagyon gyanús.
7/11 anonim válasza:
Én sem szoktam kitenni, de biztos nem reagálnék így. Mi az hogy szakít és letilt? Nem akarja hogy valaki meglátja
8/11 anonim válasza:
Nekem egyik exem azért nem engedte, mert volt más barátnője is mellettem. Úgyhogy nekem minden ilyen kijelentés gyanús lenne már, de te tudod.
9/11 anonim válasza:
2020 ban miért van még valakinek facebookja és miért kell ott vezetni az életnaplót? Csajommal nem állítottunk be ilyet mert nem mások dolga, hogy mi mit csinálunk. Miért a szociális média kell hogy fontos legyen az életedben? Igen nagyon gáz, hogy ilyenekkel nyaggatod a pasid.
10/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Mondjuk hogy letilt és szakít az kicsit erős.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!