Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mit jelent hogy hiányzik az intimitás?
Figyelt kérdés
Nyilván az ölelés csók simogatás beletartozik de mi más még ami intimebbé teszi a kapcsolatot?2020. jún. 3. 18:13
1/6 anonim válasza:
Nekem ezek, amit leírtál+beszélgetés.Nem csak akkor simi mikor szexet akarsz😀
2/6 anonim válasza:
intim szó alatt magánt értünk. Talán önkielégítés.
3/6 anonim válasza:
Igen, tartalmas beszélgetés és közös programok.
4/6 anonim válasza:
Ölelés, csókok, összebújás és simogatások, akkor is amikor nem lesz szex :)
Tartalmas, bensőséges beszélgetések
5/6 anonim válasza:
Amit előttem leírtak, kivéve a közös programok, számomra az már nem annyira az intimitás része.
Egyébként ezért nem értem azokat a nőket, akik velem ellentétben jól vannak akkor is, ha már évek óta nincs senkijük. Azt szokták mondani, ott a kezük, valamilyen játékszerük vagy belemennek egy egyéjszakásba. De ezek egyike sem nyújt intimitást, az első kettő pláne nem...
6/6 anonim válasza:
Van simogatás, meg csók, de nincs orgazmus? Én ezt nem intimitásnak, hanem kínzásnak nevezném. Felizgatnak, aztán hoppon maradok. Mi ebben az intim? Ha már belekezdünk, csináljuk végig rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!