Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem hiányzik az intimitás?
Figyelt kérdés
Nem a szexre gondolok. Hanem simogatás, ölelés , meg ilyesmik. Mert bizony ezek is kellenek az ember lelkének. Vagy csak én vagyok ennyire igényes pasi létemre?2018. nov. 16. 00:01
5/25 anonim válasza:
Nagyon hiányzik, ez egy olyan érzés amit semmi mással nem lehet kiváltani.
6/25 anonim válasza:
Egy kicsit még igen, de szerencsére már annyira nem. Lehet már annyit őröltem magam, meg olyan élethelyzeteket generáltam már magamnak, ami nem csak a libidómra, hanem a lelki igényeimre is kihat. Eltelt úgy 32 év az életemből, hogy még egy randim se volt egyetlen egy nővel sem, szabályosan rettegtem tőlük, mindig is. Ennyi idősen ezen már képtelenség változtatni, és bele is törődöm szép lassan. 25 éves korom óta a nemi vágyam is úgy zuhan, mint az a Stuka, amelyik lecsapott a háborúban az ellenségre, viszont nálam, nem emelkedik a gép... A lelkem se igényli már úgy igazából senki társaságát sem. A szüleim is meg a nővérem, és az ő gyerekei, már-már néha teher, hiába csak évente párszor látom őket. Tragédia vagy sem, én már nem tudom. Lényegében ennyi a dolog.
7/25 anonim válasza:
Nem, ölelést a tesómtól is kapok. Nem csak a szexi ölelés számít.
10/25 anonim válasza:
Nem csak te, en nokent is nagyon igenylem. Amikor csak lehet, bujok. :) (Es ha nem lehet, akkor is, csak akkor sutyiban) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!