Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is hiányzik az intimitás?
Figyelt kérdés
Itt nem csak a szexet értem, hanem az intim, bensőséges, őszinte beszélgetéseket. Az ölelést, csókokat, simogatásokat...2014. aug. 4. 18:24
2/12 anonim válasza:
Hát igen, nekem nagyon is hiányoznak ezek a dolgok :/
3/12 anonim válasza:
Én a kapcsolatomban ezeket mind 100%-ig megkapom, tehát bennem ez a kérdés fel se merül.
Sajnálom, hogy nektek hiányzik. :(
4/12 anonim válasza:
Köszike kedves #3-as. Kedves vagy ^^
#2-es voltam.
5/12 anonim válasza:
Hát, ha őszinte akarok lenni, akkor egy hónapban talán 5 perc van, amikor jó lenne összebújni vagy ilyesmit csinálni egy nővel, de nincs kivel.
A többi részében jól el vagyok egyedül is.
7/12 anonim válasza:
Igen szokott hiányozni, a volt pasimra is rengeteget gondolok :-(
8/12 anonim válasza:
A kapcsolatok egy része felületes...úgy, hogy ezt észre se veszik.
Szerintem a legjobb dolgok ezek, amiket írtál. Mindenki más. A kapcsolataimban is jobban igényem lett volna néha rá. De ha nem jön a másik félnek magától, nem kényszerítheted rá.
Most meg am sincs kitől...
22/F
9/12 anonim válasza:
Most jelenleg nem.. De amúgy igen..
Most inkább 1 jó pizza, és 1 hideg sör hiányzik..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!