Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hányszor ölel/puszil meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor ölel/puszil meg a párotok egy nap?

Figyelt kérdés
Olyanoktól kérdezem akik már több éve vannak együtt. Férjemmel 7 éve leszünk együtt. Első 1-2 évben ő is sokszor megölelt, megpuszilt egy nap, de már egyáltalán nem. Vagyis csak nagyon ritkán, én pedig tök igényelném. Szóvá is tettem már neki párszor, nyilván nem várom el, de néha azért jól esne egy random ölelés. De egyébként mindig azt mondja h ő nem az a fajta. Pedig mikor én odamegyek hozzá és megölelem, akkor visszaölel szorosan. Más hosszú kapcsolatban élő lányok válaszát várom! :)
2020. jún. 3. 17:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Félreérthető egy mondatom a #10 válaszban.

Helyesen: "...a házasságok KRITIKUS évei a 4., 7. és a 11. év."

2020. jún. 3. 22:26
 12/12 Cuncika68 válasza:
76%
10 éve vagyok együtt barátommal és máig úgy érem el hogy megöleljen amikor én szeretném (ez azt jelenti hogy a nap 24 órájából 24 órát ölelgessen) ,akkor szimplán odamegyek hozzá megsimizem a hátát majd lassan hátulról megölelem azután pedig úgyis visszaölel. Remélem tudtam segíteni!;)
2020. jún. 3. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!