Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor ölel/puszil meg a párotok egy nap?
Lehet, tényleg nem az a fajta. Ha kierőlteted, az nem fog jól esni.
A férjemmel hat éve vagyunk együtt. Még most is napi szintűek az ölelgetéske, a csókok. Közös a dolgozó szobánk, így munka közben is gyakran oda-oda megyünk a másikhoz egy-egy ölelésre. Vagy ha csak elsétálunk egymás mellett, megérintjük a másikat. Ezek olyan apróságok, amiket mindketten igénylünk, épp ezért nem is vesztek el az évek során.
Mi is 7 éve vagyunk együtt.
Nálunk már iszonyatosan kevés. Sajnos van olyan nap is, amikor egyáltalán nincs se puszi, se csók, de még csak egymáshoz sem érünk. Épp hullámvölgyben a kapcsolatunk, de régebben se volt túl sok puszi.
Nő létemre nem igényeltem, én voltam olyan, mint most a párod. Mostmár visszasírom a régi szép időket, amikor még bújt a férjem, mert a sok elutasítással elértem, hogy már egyáltalán nem akar hozzámérni. :(
Lányok válaszát várod, de a válaszommal férfiként beszemtelenkedek a lányok közé (nem dicsekvésnek szánom, hanem egyszerű IGAZ válasznak):
Egy hónap múlva ünnepeljük az 55.házassági évfordulónkat. Ébredéskor és lefekvéskor naponta megcsókoljuk egymást. Az ölelkezés nem mindennapos, de néhanapján direkt "összeütközünk". Ekkor van egy ölelés és puszi.
Mi is pont a 7. Évben vagyunk és úgy érzem mélypontra jutott a kapcsolatunk. Csók az viszonylag gyakran van, ölelés az ritkábban. Pedig én nagyon szeretem.
Nem hittem volna, hogy a 7. év tényleg nehéz lesz :(
Főleg azoknak üzenem, akik 4 és 7 évet írtak, hogy együtt vannak.
Régen olvastam egy cikket (nem bulvárlapban, de az újság/folyóirat nevét már elfelejtettem, lényeg, hogy szavahihető volt). Ebben a cikkben arról írt a szerző, hogy a házasságok (mai értelemben már ide vehetjük a házasság nélkül együtt élő párokat is), tehát a házasságok évei a 4., 7. és a 11. év. Ha ezt az időszakot túlélik válás nélkül, akkor kisebb az esélye a válásnak.
Gondoljátok csak át, hogyan lehetne megőrizni a jó viszonyt! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!