Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hányszor ölel/puszil meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor ölel/puszil meg a párotok egy nap?

Figyelt kérdés
Olyanoktól kérdezem akik már több éve vannak együtt. Férjemmel 7 éve leszünk együtt. Első 1-2 évben ő is sokszor megölelt, megpuszilt egy nap, de már egyáltalán nem. Vagyis csak nagyon ritkán, én pedig tök igényelném. Szóvá is tettem már neki párszor, nyilván nem várom el, de néha azért jól esne egy random ölelés. De egyébként mindig azt mondja h ő nem az a fajta. Pedig mikor én odamegyek hozzá és megölelem, akkor visszaölel szorosan. Más hosszú kapcsolatban élő lányok válaszát várom! :)
2020. jún. 3. 17:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki olyan amilyen...
2020. jún. 3. 18:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, tényleg nem az a fajta. Ha kierőlteted, az nem fog jól esni.

A férjemmel hat éve vagyunk együtt. Még most is napi szintűek az ölelgetéske, a csókok. Közös a dolgozó szobánk, így munka közben is gyakran oda-oda megyünk a másikhoz egy-egy ölelésre. Vagy ha csak elsétálunk egymás mellett, megérintjük a másikat. Ezek olyan apróságok, amiket mindketten igénylünk, épp ezért nem is vesztek el az évek során.

2020. jún. 3. 18:39
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Közel 20 éves házasságban mai napig naponta többször adunk egymásnak egy-egy puszit épp csak mert elmentünk egymás mellett, vagy egy érintést, egy ölelést...
2020. jún. 3. 19:46
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Mi is 7 éve vagyunk együtt.

Nálunk már iszonyatosan kevés. Sajnos van olyan nap is, amikor egyáltalán nincs se puszi, se csók, de még csak egymáshoz sem érünk. Épp hullámvölgyben a kapcsolatunk, de régebben se volt túl sok puszi.

Nő létemre nem igényeltem, én voltam olyan, mint most a párod. Mostmár visszasírom a régi szép időket, amikor még bújt a férjem, mert a sok elutasítással elértem, hogy már egyáltalán nem akar hozzámérni. :(

2020. jún. 3. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Lányok válaszát várod, de a válaszommal férfiként beszemtelenkedek a lányok közé (nem dicsekvésnek szánom, hanem egyszerű IGAZ válasznak):

Egy hónap múlva ünnepeljük az 55.házassági évfordulónkat. Ébredéskor és lefekvéskor naponta megcsókoljuk egymást. Az ölelkezés nem mindennapos, de néhanapján direkt "összeütközünk". Ekkor van egy ölelés és puszi.

2020. jún. 3. 20:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
o*, mert nincs ilyenem.
2020. jún. 3. 20:47
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi is 7 eve vagyunk egyutt,egyaltalan nincs mar se puszi se oleles.En igenyelnem o nem az a fajta,regen sem volt.De a mi kapcsolatunknak mar nem igen van jovoje.
2020. jún. 3. 21:21
 8/12 anonim ***** válasza:
67%

Mi is pont a 7. Évben vagyunk és úgy érzem mélypontra jutott a kapcsolatunk. Csók az viszonylag gyakran van, ölelés az ritkábban. Pedig én nagyon szeretem.

Nem hittem volna, hogy a 7. év tényleg nehéz lesz :(

2020. jún. 3. 21:28
 9/12 anonim ***** válasza:
4 éve. Szinte soha, max ha búcsúzkodunk, találkozunk.
2020. jún. 3. 21:41
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Főleg azoknak üzenem, akik 4 és 7 évet írtak, hogy együtt vannak.

Régen olvastam egy cikket (nem bulvárlapban, de az újság/folyóirat nevét már elfelejtettem, lényeg, hogy szavahihető volt). Ebben a cikkben arról írt a szerző, hogy a házasságok (mai értelemben már ide vehetjük a házasság nélkül együtt élő párokat is), tehát a házasságok évei a 4., 7. és a 11. év. Ha ezt az időszakot túlélik válás nélkül, akkor kisebb az esélye a válásnak.

Gondoljátok csak át, hogyan lehetne megőrizni a jó viszonyt! Minden jót!

2020. jún. 3. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!