Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van tisztában a párotok hogy hol vannak ősz hajszálaitok? Pl nekem csak a fejem tetején, és nem szokta észrevenni (eddig). Pár szálat nem lehet szőkére színezni valahogy? Hogy ne kelljen az egész fejemet befesteni.
Figyelt kérdés
2020. jún. 1. 11:06
11/19 anonim válasza:
Hát nekem már 18 évesen volt ősz hajszálam, de rajtam kívül ez egyik pasimat sem izgatta különösebben... Sőt képzeld még feleségül is vetten az ősz hajszálaimmal együtt.
12/19 anonim válasza:
Hát minket a párommal pont nem érdekelnek egymás ősz hajszálai. Tudjuk, mennyi idősek vagyunk.
13/19 A kérdező kommentje:
Mi is összeházasodtunk és már gyereket nevelünk. Valószínű azért érdekel mert neki nincsen ősz hajszála semennyi, nekem meg eléggé látszik a fejem tetején a homlokomnál, főleg ha elfújja a szél a hajam a homlokomból. Én is szeretném ha egyszerre őszülnénk, ezen kívül munkába se lehet szerintem foltos hajjal menni. Ha valakinek egyenletesen van pár ősz hajszála az biztos nem látszik, de nekem csak egy kis területen van ami látszik, a többi részen nincsen. Ez így foltos hatású, főleg hogy a közép választék egyik oldalán jobban van. Engem nem zavar ha dicsekedtek, de én inkább olyanokat kérdeznék akik festik valahogy.
2020. jún. 1. 15:21
14/19 anonim válasza:
Szerintem ha olyan helyen dolgozol, ahol nem lehet foltos hajjal megjelenni, akkor javasolt inkabb “elszenvedni” azt a havi normalis hajfestest, ahelyett, hogy otthon probalnal valami bena diy megoldast alkalmazni.
15/19 A kérdező kommentje:
Már zavar hogy szélben folyamatosan takargatom ott, hogy vajon mennyire foltos.
2020. jún. 1. 15:23
16/19 A kérdező kommentje:
Ha nincsen rá megoldás, akkor be tudom festeni, mert régebben próbáltam más hajszíneket, még gimi után. Annyi hogy utána akartam járni van e erre hajkímélőbb megoldás, mert a gyakori festés nem éppen az. Van aki a világos szemspirált mondta de nem tudom hogy sportolásnál lejön e.
2020. jún. 1. 15:26
17/19 A kérdező kommentje:
Egyébként nő vagyok, mert szerintem páran azt hitték én vagyok a pasi :) Pasiknak csak akkor kell hajat festeni ha színészek :)
2020. jún. 1. 15:34
18/19 Sunshinedoll válasza:
Én mindig mutogatom neki, ha találok egy újabb ősz hajszálat.
19/19 anonim válasza:
Tokeletesen tisztaban van vele a ferjem, hogy mennyi rengeteg osz hajszalam van. Teljesen hidegen hagyja, azt mondja azokkal egyutt szeret. Tobb mint 10 eve vagyunk egyutt, gyerekek is vannak. O csak most az utobbi par evben kezdett lassan oszulni, pedig 2 evvel idosebb mint en. En meg az utobbi 8 evben rettenetes utemben oszulok. Ez van. Festem, de most miota ez a virus dolog van nem festettem. Hat most derult ki szamomra is hogy igazabol meg annal is tobb van mindenfele mint hittem. Ez egy termeszetes folyamat es aki emiatt kevesbe becsuli vagy ertekeli a masikat mondjuk az elmehet a busba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!