Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud aludni a barátnőm? Egész éjjel csak forgolodik. Mit kéne csinálnia?
Én kb egy évig így voltam, de azért mert lelkileg ki voltam készülve az exem miatt.
Beszéljetek őszintén, nem nyomja valami a szívét?
Vagy reggel időben felkel?
Ilyen hőségben én is rossz alvó vagyok, és mivel a meleg szárítja a számat, többet iszom és többet járok WC-re is, akár éjjel is.
Nemsokára elvileg jön egy hidegfront.
Szerintem ne egyből legrosszabbra gondolj. Írdatlan meleg van lehet, lehet csak ez a baj.
4 nap után igazán rákerdezhettèl volna ....
Pár napja én is így vagyok.
Egész nap aludnék, de nem, mert tudom, hogy akkor egész éjjel pislognék, de éjjel is alig megy..
Nekem jelenleg tele van a fejem és nem tudom kikapcsolni az agyam, amiatt lehet, illetve a meleg miatt.
igyatok meg 2 sört mind a ketten lefekvés előtt, az majd elnyom ;)
Ha valami lelki problémám van akkor nem tudok aludni.
Kérdezz rá,hogy mi nyomja a szívét.Talán egy gyógynövénykivonatú altató segit.Én is azt szoktam bevenni.
Kapcsoljátok be a ventilátort vagy a klímát ha van.
Ha nincs vegyetek,bármelyiket.
Lehet hogy száraz a levegő azért se tud aludni.
Ilyenkor ne bújj hozzá ne ölelgesd mert még jobban diszkomfort érzete lesz.
Ne igyon koffeines italt lefekvés előtt,próbáljátok ki a moon milket az is szokott segíteni
Ha végképp semmi sem hat és már 4 napja nem aludt akkor enyhe altató vagy algopirin attól is el tud aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!