Nagyon forgolódik a kiságyában éjjel a babád? Mikorra nőtte ki?
Az enyém 2,5 és még mindig vihar van éjjel az ágyában, iszonyat mennyit forgolódik.
Érdekes, délután pedig mintha fejbe verték volna, gyakorlatilag meg sem mozdul.
Még rácsos ágyban alszik (70x140 cm), de ki vannak véve lécek, így szabadon közlekedhet.
2,5 éves de még mindig pörög éjszaka.
Néha kiabál éjszaka hogy anya,anya olyankor visszakell tennem:)
Szeptemberben lesz 2 éves a csaj.Na gondoltam magamba,milyen jó kis meglepi lesz neki egy nagylányos igazi pink ágyazható fotelágy(helyszűkében vagyunk nagyon).
Ahogy telik az idő egyre jobban halogatom,talán majd a 3.....4 szülinapja vagy valami másra,de később :(
Kegyetlen ahogy alszik,össze-vissza minden irány és pozicíoban.Felül álmában,másik felén kidől,vagy éppen hasra a rácsra.Hol egy kéz,egy láb lóg ki,de már ébredt csíkos fejjel is.Próbáltam a mi ágyunkon is altatni,éjjel nem lehet mert a szánkba nem lenne már fog,nappal,ha nem figyeltem volna folyamatosan egy az egybe a fejére esik.
Maradunk a kiságynál amíg még elfér benne,habár már éppen csak jó Neki,120*60,kicsi:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!