Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon forgolódik a kiságyában...

Nagyon forgolódik a kiságyában éjjel a babád? Mikorra nőtte ki?

Figyelt kérdés
1 éves a lányom, de jó ideje úgy pörög, mint a ringlispil. Gondoltam, karácsonyra (akkor lesz másfél éves) kapna egy leesésgátlós ágyat. De félek, hogy leesne róla. A jelenlegi állás mindenképpen ezt mutatja.
2012. júl. 16. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
A lányom is mocorgós alvó. Ennek ellenére egy évesen kapott leesésgátlós ágyat. Azon is mocorog, főleg elalvás előtt. De nem szokott leesni. Nem mondom, hogy soha, mert kzel fél év alatt kb. 3x leesett, de ez nem sok.
2012. júl. 16. 14:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Az enyém 2,5 és még mindig vihar van éjjel az ágyában, iszonyat mennyit forgolódik.

Érdekes, délután pedig mintha fejbe verték volna, gyakorlatilag meg sem mozdul.

Még rácsos ágyban alszik (70x140 cm), de ki vannak véve lécek, így szabadon közlekedhet.

2012. júl. 16. 14:34
 3/8 anonim ***** válasza:

2,5 éves de még mindig pörög éjszaka.

Néha kiabál éjszaka hogy anya,anya olyankor visszakell tennem:)

2012. júl. 16. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
18 hónapos a fiam, szerintem éjjelente legalább 1-2 kilométert megtesz az ágyban!:)) Én már nem is számítok arra, hogy ez változni fog, mindig is ilyen volt... Ha nem a rácsos ágyban fog aludni, szerintem körbepárnázom majd a padlót a heverője mellett!:)
2012. júl. 19. 15:13
 5/8 anonim ***** válasza:
A lányom 11 éves, még nem nőtte ki, annyi változott, hogy 3-4 éve már nem esik le az ágyról (ez se zavarta, aludt tovább a szőnyegen). A fiam még kicsi, de ő is ugyanúgy forog.
2012. júl. 19. 15:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem túl jók a kilátások... Köszönöm az eddigi válaszokat, várom még mások tapasztalatait is!
2012. júl. 19. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szeptemberben lesz 2 éves a csaj.Na gondoltam magamba,milyen jó kis meglepi lesz neki egy nagylányos igazi pink ágyazható fotelágy(helyszűkében vagyunk nagyon).

Ahogy telik az idő egyre jobban halogatom,talán majd a 3.....4 szülinapja vagy valami másra,de később :(

Kegyetlen ahogy alszik,össze-vissza minden irány és pozicíoban.Felül álmában,másik felén kidől,vagy éppen hasra a rácsra.Hol egy kéz,egy láb lóg ki,de már ébredt csíkos fejjel is.Próbáltam a mi ágyunkon is altatni,éjjel nem lehet mert a szánkba nem lenne már fog,nappal,ha nem figyeltem volna folyamatosan egy az egybe a fejére esik.

Maradunk a kiságynál amíg még elfér benne,habár már éppen csak jó Neki,120*60,kicsi:(

2012. júl. 19. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Az enyém még csak 7 hónapos de ő is mászkál állandóan éjszaka.Én bele sem merek gondolni még másik ágyba a rácsos helyett.
2012. júl. 19. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!