Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért nem alszik már éjjel is...

Mért nem alszik már éjjel is jol? 3 honapos kora ota áttalussza az éjszakát, de kb.1,1,5 honapja nem, hajnalba sokszor ébred, forgolodik, nem éhes, nem a kaja miatt. De akkor mi lehet az ok?

Figyelt kérdés
fogai már van 6.még mindig okozhatná fogzás?pedig uj fogakat nem látok jönni,pár napja bujt ki kettö.6,5 honapos
2010. júl. 23. 07:21
 1/3 anonim ***** válasza:
fiam 6honapos miota megszületett átalussza az éjszakát 19-7ig kb.egy ideje ő is megriad szenvednek a melegtől
2010. júl. 23. 07:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez egy ilyen időszak, ki kell bekkelni. Mozgásfejlődés+meleg+lehet fogzás is. Kitartás! Hamarosan el fog múlni!
2010. júl. 23. 07:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen megértelek!Nekem is nagyon rosszul esett,pont ugyan így volt mint nálatok!

Most 7,5 hós,sokszor megébred,de magától visszaalszik,én csak a szobája ajtajáig megyek oda mikor hallom,ha sírni is elkezd akkor bemegyek de amíg csak dünnyög,vagy csak mozog addig nem!És bevált mert visszaalszik,ha valami baja van akkor úgyis sír és egyből bemegyek!

Nálunk egy hónapja tart,és plussz még 3 hete van az hogy este nem alszik el rendesen (6 hetes korától fürcsi szopi alvás a rend)hanem amint beérünk felkel és vissza kell hoznom hozzánk közénk,és addig ott akar lenni amíg szinte össze nem esik a fáradtságtól!Akkor lefekszik és valamelyikünk felé fordul és elalszik!Akkor már átvihetem,amíg ott van nem sír csak játszik,néha odabújik valamelyikünkhöz!

Nekünk 4 fogunk van,és én sem látok fogat!Nekem is azt mondták hogy kezdődik a szeparációs szorongás és a nagy mozgások kora,túl kell élni!És segíteni ebben!

1 hónapja nekem Tegnap úgy ment este a forgytókönyv mint régen! :)9-kor aludt és még alszik! :)

Ja és nekem azóta egyszer alszik egy nap de akkor 2,5-3-4 órát!

2010. júl. 23. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!