8 hónapos babám este óránként ébred,30-120 ml tápszert eszik, majd egyből visszaalszik. Napközben szilárd ételeket is eszik, de éjjel csak tápszert. Nem sír fel, de forgolódik, nyüszög addig, amíg fel nem veszem. Hogyan tudnánk átaludni az éjszakát?
Szerintem nem azért ébred, mert éhes. Illetve nem mindegyik ébredése azért van.
Ne tápot adj neki éjjel, főleg az első ébredéseknél, viszont ilyen melegben szomjas simán lehet, de a táp a szomjat annyira nem is oldja, arra is lehet szomjas.
Adj neki vizet, esetleg teát.
Próbáld ki.
Szerintem amúgy a foga miatt ébredhet ennyiszer, az én lányom akkor ébredt ennyit. (7-8 hós korában)
S mivel kicsi kora óta megszokta, hogy este ivással alszik el, (szintén táp)így a visszaalvás miatt ivott minden alkalommal a cumisüvegből, mert ezt szokta meg, de nem azért, mert éhes volt, és jó volt neki a tea is, mikor rájöttem, hogy le kéne cserélni. Vizet sajnos nem nagyon fogadja el még most sem.
Hogy hogy tudnátok átaludni az éjszakát?? Sajnos nincs jó hírem, most sehogy:-(
Meg fog rá érni, hidd el.
Sajnos az én lányom csak másfél évesen érett meg rá, de akkor egyik napról a másikra. Aztán jött a tesó közel két évesen, s most megint van, hogy éjjel 1X 2X felsír, s oda kell mellé feküdni a szobájában.
Emlékszem akkoriban (7-8 hó) olyan voltam mint egy alvajáró, nagyon nagyon fárasztó volt, de valahogy elmúlt. Nem én oldottam meg, hanem csak elmúlt, kitartás...
Sőt, tudom hogy mi volt!!! Megtanulta megfogni a cumisüveget, s betettük neki az ágyába a teát, s fokozatosan elkezdett rájönni, hogy éjjel ott van, s nem kellünk mi ahhoz... Így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!