Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan kezelnéd, ha párod 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Quatermain kérdése:

Hogyan kezelnéd, ha párod 1 liter olajat felhasznál néhány apróság kisütéséhez?

Figyelt kérdés
Pl. 4 db rántott sajt vagy 10 db halrúd esetében. Felhívtad már a figyelmét rá a pazarló szokásra, de megismétli a történetet.
2020. jún. 1. 10:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem az 500 forint a baj, hanem hogy ha 4 szelet rántott sajtot kisütsz egy liter olajban aztán azt kiöntöd az eszméletlenül környezetszennyező, egészségtelen, gusztustalan lesz tőle az étel és nekem például ég is a gyomrom az ilyen bő olajban sütött cuccoktól. Nem is beszélve arról hogy alapból rossz hozzáállás, nem muszáj többet használni a szükségesnél csak mert kényelmes, vagy így szoktam vagy mert megtehetem.

Nyilván nem fogom elsőre leordítani a fejét, biztos így tanulta valahonnan, de azért megmutatom hogy hogy lehet sütőben, serpenyőben minimális olajon még finomabbra is csinálni, és megkérem hogy úgy süsse. Ha többször elmondtam már hogy én így nem tudom megenni és egyébként is pazarlás és ennek ellenére így süti, abból sajnos konfliktus lenne mert ebben nem tudok engedni.

2020. jún. 7. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!