Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon haragtartó, bármilyen apróság miatt képes a szakítással jönni, hogy lehet így bízni benne?
Érzelmi manipuláció.
Nem egészséges minta, amit a párod követ. Ne tervezz vele hosszútávon
Ez nagyon durva érzelmi zsarolás, manipuláció. Esze ágában sincs szakítani, mert akkor megtenné. Csak ijesztget vele.
A helyedben egy ilyen meghülyülése után, amikor közli, hogy látni sem akar, eleget tennék a kérésének, és nem keresném többet. Jó nagy pofára esés lesz neki, és megtanulja, hogy következményei vannak a szavainak.
Akár az exem is lehetne... Velem is ezt csinálta,aztán meg is csalt amit én megbocsájtottam,mert elhitette velem,hogy én vagyok a hibás gyakorlatilag miattam történt(sokat hisztiztem,de nem is hisztiztem,soha semmiért nem szóltam azt csinált amit akart velem is). Aztán közölte,hogy szüneteltetni akar persze ér csajozni meg pasizni... Én meg mondtam,hogy na állj most akkor itt a vége nem csinálom tovább... és azóta nem beszéltünk ez több mint 10éve volt. Utána rengeteg idő volt mire lett önbecsülésem, de arra jó volt,hogy megtanuljam,hogy többet senki nem tesz ilyet velem
Lényeg a lényeg legyél erős és szakíts vele. Értékes ember vagy! Nem érdemled meg hogy egy ilyen komplexusokkal rendelkező töketlen kisfiú tönkre tegyen ez nem méltó hozzád és a szüleidhez sem. Nem azért neveltek,hogy egy ilyen ember leromboljon.. Lépj
hajj. sajnos egy ilyen férfiba szerettem bele én is.
Én végül nem bírtam tovább, mert számomra a szakítás nem lehet fenyegetés, és azt akartam hogy ezt megértse. Szakítottam vele, nagyon nehéz volt, hónapokig tartott és sokszor elviselhetetlenül fájt.. én azóta is szeretem, nem tudok túllépni rajta. Az idő segít, és sokkal nyugodtabb nélküle az életem.
De a saját érdekedben, szerintem ne csináld sokáig. Szakíts vele, hogy megtanulja komolyan venni ennek a szónak az értelmét és rájöjjön, mennyire vagy fontos neki.
Az én exem nagyon sokat pedálozott utána, de nem adtam be a derekam, ami nagyon nagyon nehéz volt. Évek óta nem beszéltünk, de minden nap gondolok rá. Mégis tudom, hogy ha nem szakítok vele, valószínűleg teljesen kizsigerelt volna a kapcsolatunk. Persze mindez személyiségfüggő is, én nagyon önfejű, magának való nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!