Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne szakítással "fenyegetni" a barátnőm, hátha megváltozna?
20/l, 24/f
10 hónapja költözött hozzám. Minden rendben a kapcsolatunkkal, kivéve egy dolgot. Ő nagyon rendetlen... én meg nem igazán bírom a koszt és a rumlit.
Magától sose szokott takarítani, pakolni. Ne értsétek félre, nem cselédet akarok belőle nevelni. Ellenkezőleg, utána is én takarítok ha már nem bírom a káoszt.
A ruhái szanaszét vannak a földön, azt se lehet tudni most azok ott tiszták vagy nem. Az ágyban hagyja a zsíros tányért, poharakat. Estére lebassza a földre, hogy legyen hely az ágyban. Konyhában hegyekben állnak a csetresek. A fürdőszoba tele van felesleges mennyiségű csajos dolgokkal. Különböző kozmetikumok, amiknek a fele szerintem már üres / beszáradt megromlott valami.
Oda nem illő dolgok vannak bizonyos helyeken (pl konyhapulton a tusfűrdője, fogkefe stb.)
Az a típusú ember, aki ha használ egy bizonyos tárgyat és ha már nincs rá szüksége, akkor lerakja ott, ahol épp tartózkodik. Semmi rendszert nem próbál tartani, egyszóval káosz uralkodik.
Rávettem már közös pakolásra. Közben mondtam neki, hogy akkor ennek a tárgynak ezentúl itt lesz a helye, mindig odarakja vissza. Eltelt 2 hét és megint szanaszét volt minden. Mindketten dolgozunk, munka után arra hivatkozik hogy fáradt pakolgatni. Az a baj, hogy hétvégén se próbál csinálni valamit. Csak hosszas nyaggatás után hajlandó megmozdulni, de az a lelkesedés se tart sokáig.
Egyébként csinos és magára sokat ad. Tehát nem büdös meg ilyenek...
Már belefáradtam, hogy nekem kell mindent csinálni.
Mosok magamra, + edényeket amikből enni tudok. Semmi mást nem csinálok az elmúlt pár hétben... őt se nyaggatom hogy legyen már valami. Lesüllyedtem az ő szintjére. Arra vártam, hogy magától majd észreveszi a helyzetet, de nem. Elkezdtek ösvények kialakulni a házban, a sok kacat között. Rendesen kihívás közlekedni így.
Egyik hétvégén hazamegy a szüleihez. Arra gondoltam, hogy fullra kipucolom a házat, ragyogjon minden. Persze a mostani állapotról csinálok képeket. Ha hazaér, akkor megmutatom neki a képeket, és ha még egyszer hasonlóan fog kinézni minden, akkor szakítunk.
Alpvetően nem ért, de azért ennyire drasztikusan és nyersen egy kapcsolatban szerintem bunkóság.
Úgy is el lehet ezt intézni, hogy leültük, és higgadtan megbeszélitek, hogy neked fontos a tisztaság, és nem tudod, hogy meddig bírod ki a kapcsolatban, ha ő ennyire rendetlen. Azért ez mégiscsak korrektebb, mint az, hogy "cica, nézd ezt a képet, ha ilyet látok még egyszer, ki vagy rúgva". És ezt ő is meg tudja érteni, és nem fogja tudni kiforgatni meg arra hivatkozni, hogy mekkora paraszt vagy.
Nagyon rossz ötlet, nem fog változni semmi, viszont adandó alkalommal hivatkozni fog erre.
Nem illetek össze, sajnálom.
Ne fenyegesd hanem dobd ki. Igénytelen undorító....
Teljesen jogos.
Menjen a fenébe az ilyen.
Elhiszem, hogy csinos a pofija, meg gondolom jó az ágyban is, hiszen ezeken kívül semmi értékes nem lehet benne együttlakás terén, amiért "tartod". De hidd el, fogsz találni olyan kombót is, aki nem gusztustalanul trehány, mégis ugyanolyan szép.
Van egy ismerősöm, ugyanígy kínlódott a csajjal, ugyanezen problémák miatt. Egy idő után már hiába volt csini a csaja, már nem állt rá fel a farka, elkezdett undorodni tőle. Van akivel nem lehet együtt élni.
Na most ha ennyire fontos neked a takarítás vegyél fel egy bejárónőt. Telik rá, hisz dolgozol.
Vagy olyan jó pali, aki talál magának még egy ilyen csinos barátnőt, aki hajlandó pakolászni meg takarítgatni neked?
Ha nem, akkor ne fenyegessed, mert egyedül maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!