Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ferfiak nektek mennyire kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tizenhármas kérdése:

Ferfiak nektek mennyire kell hogy probalkozzon egy no hogy akarjatok, illetve nok nektek mi az ami meg nem megalazo?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mind nok mind ferfiak velemenyere is kivancsi lennek.

Ferfiak, nektek mennyire kell hogy messzire menjen egy no, hogy akarjatok?

Nok akik esetleg szegyenlosebbek, nektek is megalazo lett volna az alabbi helyzet, vagy csak tulreagalom?

Roviden a tortenet, szegyenlosebb tipus vagyok, de szerettem volna a paromnak tetszeni mivel evfordulonk van. Beszereztem egy szerintem eleg kihivo alsonemut/bodyt es szerettem volna a parom kedvere tenni, kezdemenyeztem nala. Egy ideig rendben is volt, aztan a parom elkezdte mondogatni hogy "bezzeg ha tancolnal akkor az nagyon tetszene". Hozzatennem hogy eddig a pontig nem ereztem kenyelmetlenul magam, de nem tancolok (soha) es ezt o is tudja, raadasul eleg rohejesen is hangzott a kerese-mivel en ugy erzem elegge kitettem magamert? Lenyegeben haromszor mondta, en pedig jeleztem es mondtam neki hogy nem szeretnek es olyasmit ker tolem ami kicsit nekem kellemetlen. Egy darabig ugy tunt megertette, aztan negyedjere is felhozta hogy "akkor most nincs tanc?" Mas esetben neki az is eleg ha egy csinosabb ruha van rajtam, es folyton letamad ha epp valami mast csinalok, raadasul ebben a helyzetben neki kb semmit sem kellett tennie, ezert rettenetesen hulyen ereztem magam hogy probalkozom de ez nem eleg/illetve hogy figyelmen kivul hagyta hogy zavarba hoz es megprobalt rameroltetni valamit.

2020. máj. 30. 00:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ha beszélgetünk és szimpatikus, akkor úgyis menni fognak a dolgok a maguk medrében. Nem kell ezt túlspilázni.
2020. máj. 30. 00:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ja, nem mindenkiben veszett el egy Mata Hari. Ezek szerint nem ismer elégge vagy magasról tesz rá, hogy neked ez mennyire kényelmetlen. Biztos lenne valami hasonló kedves kérésem felé jól időzítve, ami hasonlóan zavarba hozza őt is, aztán eldönteném, hogy hogy is állunk egymással.
2020. máj. 30. 01:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez valóban furcsa. Korábban nem csinált hasonlóan bántó dolgot?
2020. máj. 30. 08:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
És ő mivel készült az évfordulótokra? Szerintem nagyon bunkón reagálta le a meglepetésed.
2020. máj. 30. 08:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyen ágytársnak tekint és nem tisztel. Ennél már csak az lett volna rosszabb, ha nekiállsz előtte táncikálni, holott számodra ez megalázó. De gondolom, más szituációkban is hasonló a helyzet.
2020. máj. 30. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!