Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek születésnapjára ? Már megint elrontottam a feleségem születés napját. Vettem neki egy csoda keselezot (40e Ft volt) és mellé vettem az emeletre egy jó robot porszívót (roborock S60) és elmentem a világ végére a kedvenc éttermébe
És hoztam neki a kedvenc ételebol.
Azt végülis megkaptam, hogy ő semmit se kapott. És igaz is, én sinfogok kést élezni, én is elfogom magam kiáltani hogy "heyy Google, klin ap maj bedruum" hogy a porszívó magától feltakaritson.
Sőt , vele együtt ettem a vacsibol.
Ez által O megint csak olyan dolgokat kapott ami nekem is jó.
Mi lehet az a dolog amit érdemes lett volna vennem ?
Én értem hogy őt kell boldoggá tenni. De ugye mint írtam a ruha nem pálya mert itthon a pénz és van egy bankkártyája is, így akkor és azt vesz meg ami akar.. Szó szerint.. Ruhát venni felesleges, nem tudom a méretét, és azt vegye ami tetszik.. Ékszerésznek sem biztos hogy ékszert adni a legjobb ötlet.
A több házimunka is jó ötlet, de ha belegondolsz, éppen szülinapjára kapott többet házimunka végzést, a berendezés élettartamát tekintve 1000-2000 porszívózást.
A hasztalan sminkkészlet azért hasztalan mert van neki bepakolva a szekrény mélyére most ez is odamegy, talán 40 év múlva eljut oda hogy ez kerül sorra..
Az unszimpatikus rész. Fordítsunk a dolgon.
Párodat meg akarod lepni. Vega vagy, elviszed steaket enni, beültök az étterembe és hallgatod.. Ez nem jó, az nem jó, amaz nem jó..
Te közben vakarod a fejed mert igazából neked sem jó, egyetlen öröm hogy majd a párod örül neki, de nem, kritika megy, billeg a szék lába, nem jól libben a szakács köténye mit tudom én még mi.....
És vakarod a fejed, ennyi erővel elmentek egy vega bárba, te jól kajálsz, ugyanúgy kapod a kritikát, kell ez most ?
így azért a lépésem teljesen más, igen, valamennyire besértődtem, olyat tettem ami nekem jó..
Ő megkapta az itt felsorolt ajándékokat, amivel kapcsolatban ő is érzi hogy az én ajándékom bár racionális volt, de alapvetően róla szólt, csak nem úgy ahogy elképzelte.. És az, ahogy módosítottam az ajándékát tulajdonképpen róla szól, de igazából mégse azt akarta, és amit én találtam ki az volt a jó... Már beszéltünk róla..
Szóval alapvetően megérte itt a kérdést feltennem, megérte hogy visszavittem, és megérte hogy számára vettem felesleges dolgokat, mert anélkül hogy említettem volna rájött, nem is volt olyan buta dolog az eredeti ajándék ötletem :)
Ismét a 17-es vagyok, gondoltam reagálok, ha már szép hosszú reakciót írtál. Ezek mellett a körülmények mellett végülis értem a helyzetet. Minden oldalról körbe vannak lőve a lehetőségeid, de talán ennek örülni is kell, ha minden jól megvan, minden működik, nincs is mit venni már ilyen alkalomra.
Örülök, hogy felháborodás nélkül, értelmesen tudsz vitázni, kellemesnek éreztem (ha mondhatom így).
Remélem a feleségeddel találtok valami megoldást az ajándékozásokra, és nem lesz gyakori vitatéma nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!