Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek születésnapjára?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek születésnapjára? Sos? L

Figyelt kérdés

3 hónapja se vagyunk együtt és születésnapja lesz,felnőtt férfi 28 lesz most.

Ebben a vírusos helyzetben nem tudok élményt venni neki,sem kedvenc éttermébe elvinni. Nyilván már ismerem valamilyen szinten,de még nem eléggé. Kérdeztem mit vegyek neki azt mondta lepjem meg. Gondoltam veszek majd társast mert imádja őket,erre két napja bejlentette,hogy most azonnal lerendle magának xy társast.Mondtam én megveszem neki,mire modnta hogy ne mert inkább én lepjem meg valamivel...

Gondoltam veszek neki egy király tortát ,erre kiderült szülei vesznek neki majd tortát... :D úgyhogy két ötletem is repült.

Főzni nem nagyon tudok és ilyennel nem is akarom,gondoltam arra kedvenc ételét kedvenc étterméből hozatom,de nem tudom annak mennyire örülne vagy az milyen már?

Szülei úgysi főznek neki amit csak kér sz.napjára.

Amúgy max 15ezerig akarok költeni ,de legalább egy 10-est szánok rá. Szóval 9-15 közötti ajándék lenne a legjobb.

Még olyan ötletem van,hogy akart venni hónapok óta kévéhoz olyan kapszulát ami fém ,újratölthető az kb 13ezer. Azt simán megvenném,csak az a baj,hogy ezt kb miattam akarta megvenni,mert én imádom a kévét. De persze ő is iszik napi 1x. Szóval ezzel annyi bajom lenne,hogy ez inkább iylen hasznos ajádnék és nem tudom ennek örülne?? Mert ezzel kapcoslatban van más ötletem is kávékapszula tartó pl. Azt is mondta,hogy nkei nagyon tetszik és menő és tuti vesz egyszer.

Ikeaából a cápára is mondta,hogy nagyon megvenné a lakásába mert milyen menő,de sajnálja rá az 5ezret. De csak azt megvenni? :D nem tudom meg olyan gyerekes,vagy nem?

Esetleg mellé azt a timelineos star warsos vagy bármilyen kártyákat? Szerintem annak lehet örülne.MErt szereti a star warst és kvízes dolgokat,de ez megint társas szagú.

Amúgy ezek a konkrét ötleteim amit lehet róla tudni:

-történelemt imdája,különösen az angol középkor

-zenével kapcsoaltos dolgokat,hangszerek

-star wars,csillagkapu

-divatot is szereti,egoista kicsit

-táncokat is,irodalmat

-kvízes dolgokat ,építős dolgokat,legot

Légyszives akinek van bármi ötlete ezzel kapcsoaltban ossza meg velem,vagy tanácsokat ,gondolatokat. Nekem annyira most nincs időm ötletelni,mert dolgozom is és tanulok is,nagyon stresszes vagyok.

2020. ápr. 23. 10:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Valami kézzel készült ajándék lehet hogy tetszene neki. Vagy akár egy szépen bekeretezett fénykép kettőtökről.

Egyik csaj ismerős például vett valami különleges kávé szettet a barátjának, lefestette fehérre a dobozt és egy bszott jó medve mintát festett rá neki.

2020. ápr. 23. 10:49
 2/10 A kérdező kommentje:
1, köszi ez egész jó ötlet,hogy egyedivé tenni a csomagolást valamilyen módon. Bár iylet még nem csináltam,régebben rajzoltam,festettem de ennek már 10 éve :D lehet sok időt venne el mire ezt véghez vinném jól xd
2020. ápr. 23. 10:53
 3/10 anonim ***** válasza:
54%

Ne akarj venni, adni akarj inkább. Süssél valamilyen egyszerű sütit, ami megy vörösborhoz. Tálalj meg egy kis asztalt sütivel, borral, gyertyafénnyel, és öltözz csábítóan. Így várjad őt.

A kézzel fogható ajándék lehet "utalvány kártyák", amiket te készítesz és olyan dolgokat írsz rá, amiket megteszel neki (ölelés, csók, stb). Ő döntheti el, hogy mikor váltja be.

2020. ápr. 23. 10:54
 4/10 A kérdező kommentje:

Az a helyzet itt mindennap van bor nálunk és iszunk esténként egy pohár fröccsöt.

Sütiket nem akarok,mert az is van szinte mindig nálunk és sznapjára szülei külön rendelnek tortát. Ezt tudom,hogy nem tudom túlszárnyalni.

és félek ő ezeket nem értékelné ilyet inkább valentín-nap,évforduló tudok elképzelni.

2020. ápr. 23. 10:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Vegyél neki könyvet a megadott kedvenc témái alapján.
2020. ápr. 23. 11:05
 6/10 A kérdező kommentje:

Szerintem az egyik ez a timeline történelmi kártyás lesz,mert törit imádja ilyen játékokat is.De mellé akaork mindenképp valamit mert ez max 4-5e és ugye köze van a társashoz valamilyen szinten szóval nem akarom azt gondolja,hogy nincs önálló ötletem..

könyv jó ötlet,de nincs 100% biztos ötletem ami bejönne neki. de igen lehetne a kedvelt témákon elindulni.

2020. ápr. 23. 11:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Kombinálj két ötletet, amit külön külön kevésnek tartanál. Pl.az ikeás cápa és éttermi rendelés/saját süti.
2020. ápr. 23. 11:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Lehet ez lesz a kedvenc kajáját házhoz kérem ,mellé egy szelet sütit onnan vagy máshonnan. Rá gyertya végén. Aztuán odaadok neki egy kicsi ajándékot vagy a timeline kártyákat vagy a plüss.
2020. ápr. 23. 11:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Valami erotikusra gondolj, egy szexi kiegészítő vagy segédeszköz, lepd meg valami olyannal ami még nem volt vagy nem engedted, az élmény is maradandó ajándék.
2020. ápr. 23. 12:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Öltözz be!

[link]

2020. ápr. 23. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!