Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lakásomba be van jelentve,lakcímileg de bántalmaz engem ki tehetem rendőrökkel?
Bemész az okmányirodába és kijelented. Te vagy a tulajdonos, nem bonyolult egy szimpla szívességi lakáshasználót kijelenteni. Utána szakítasz vele és elküldöd. Ha nem megy el (márpedig nem fog), akkor meg kihívod a rendőröket és igazolod, hogy kijelentetted. Arra már egy szavuk sem lehet. Ha ez sem használ, akkor szimplán zárat cserélsz, amíg dolgozik vagy elmegy és kib*szod a cuccait az ajtó elé. Te meg veszel egy paprikasprayt és ha be akarna törni, akkor lefújod és megint hívod a rendőrséget. Ennyi.
Ha ezek sem használtak, akkor már pár tízezerért tudsz hívni pár embert, aki jól megveri és megtanítják rá, hogy ne bántalmazzon nőket.
Szakítasz vele és kényszerkijelentés.
A lakás kizárólag a te tulajdonod?
"amíg dolgozik vagy elmegy és kib.szod a cuccait az ajtó elé."
Ne javasolj hülyeséget, mert ráfoghatja, hogy a személyi tulajdonát kidobta.
Vagy azt, hogy ott maradt a pénze, ékszerei, mit tudom én.
Bosszúból bármire képesek lehetnek, akiket kidobnak.
A kijelentés rendben van.
Viszont az ú lakcímkártyája még megvan.
A másik nagyon fontos kérdés, hogy mióta élnek együtt.
Vásároltak-e közösen ingóságokat: bútort, kocsit.
Volt-e lakásfelújítás. Közösen állták-e a költségeit.
Szóval együttélés után is kb. olyan a vagyoni kérdés,
mint házasságból való kilépéskor. Az a tény, hogy bejelentette
a lakásába, voltaképpen hivatalossá is tette az együttélésüket, akkor is
ha nem jelentették be közjegyzőnél.
Napra követhető, hogy mióta élnek együtt.
Jogászt kell megkérdezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!