Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a lakásomba be van jelentve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lakásomba be van jelentve,lakcímileg de bántalmaz engem ki tehetem rendőrökkel?

Figyelt kérdés
Félek sokszor tőle, mert ő hozzám képest olyan test alkatilag és erő viszonyilag hogy arrébb se bírom lökni se, és ki nevet mikor meg próbálom, sokszor ha össze veszünk, egyedül akarnék lenni, és nem törödni vele, de ő szorongat cibál,rángat, és próbálnám magamtól ellökni de nem megy nem bírom nem vagyok elég erős ehhez, és volt olyan hogy folytogatot,annak a helyét le fényképeztem a telefonommal, és meg mutattam a rendőrőknek mikor kihivtam őket hogy azt szeretném ha elküldenék erre azzal jöttek szívességből elküldik de mivel be van jelentve hozzám nem tehetnék. Jah és le tagadta a rendőrök előtt azt amit tett, be is volt gyógyszerezve altatóval,és azzal jött hogy én bántottam őt, ő engem meg nem és magát akarta be állítani ártatlannak engem meg a rossznak közben a karjaim fájtak a szorongatásaitól és a nyakam még nyelés közben is fájt, a rendőrök meg ki se osztották hogy miért érzi magát férfinek ha bánt és terrorizál egy nőt stb hanem még elhitték amit mondott rólam.

#család,élettárs,bántalmazás,együtt élés,rendőrök
2020. máj. 13. 08:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem írtad, hogy ideiglenesen, vagy állandóra van-e bejelentven. Ha állandóra, akkor ha jól tudom nehezebb a helyzet, de először azt kellene eldöntened, hogy szakítani akarsz-e vele vagy sem? Vagy csak a rendőröket akartad itt szapulni? Mert a szavazás amit kiírtál az eléggé demagóg
2020. máj. 13. 09:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Bemész az okmányirodába és kijelented. Te vagy a tulajdonos, nem bonyolult egy szimpla szívességi lakáshasználót kijelenteni. Utána szakítasz vele és elküldöd. Ha nem megy el (márpedig nem fog), akkor meg kihívod a rendőröket és igazolod, hogy kijelentetted. Arra már egy szavuk sem lehet. Ha ez sem használ, akkor szimplán zárat cserélsz, amíg dolgozik vagy elmegy és kib*szod a cuccait az ajtó elé. Te meg veszel egy paprikasprayt és ha be akarna törni, akkor lefújod és megint hívod a rendőrséget. Ennyi.

Ha ezek sem használtak, akkor már pár tízezerért tudsz hívni pár embert, aki jól megveri és megtanítják rá, hogy ne bántalmazzon nőket.

2020. máj. 13. 10:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Birtokvédelmi eljárás és kijelentik. Volt hasonlóban részem, el lehet takarítani az illetőt így is.
2020. máj. 13. 10:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Kényszerkijelentés, utána zárcsere és szevasz.
2020. máj. 13. 11:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Szakítasz vele és kényszerkijelentés.

A lakás kizárólag a te tulajdonod?

2020. máj. 14. 00:17
 16/16 anonim ***** válasza:

"amíg dolgozik vagy elmegy és kib.szod a cuccait az ajtó elé."

Ne javasolj hülyeséget, mert ráfoghatja, hogy a személyi tulajdonát kidobta.

Vagy azt, hogy ott maradt a pénze, ékszerei, mit tudom én.

Bosszúból bármire képesek lehetnek, akiket kidobnak.

A kijelentés rendben van.

Viszont az ú lakcímkártyája még megvan.

A másik nagyon fontos kérdés, hogy mióta élnek együtt.

Vásároltak-e közösen ingóságokat: bútort, kocsit.

Volt-e lakásfelújítás. Közösen állták-e a költségeit.

Szóval együttélés után is kb. olyan a vagyoni kérdés,

mint házasságból való kilépéskor. Az a tény, hogy bejelentette

a lakásába, voltaképpen hivatalossá is tette az együttélésüket, akkor is

ha nem jelentették be közjegyzőnél.

Napra követhető, hogy mióta élnek együtt.

Jogászt kell megkérdezni.

2020. máj. 14. 00:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!