Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a lakásomba be van jelentve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lakásomba be van jelentve,lakcímileg de bántalmaz engem ki tehetem rendőrökkel?

Figyelt kérdés
Félek sokszor tőle, mert ő hozzám képest olyan test alkatilag és erő viszonyilag hogy arrébb se bírom lökni se, és ki nevet mikor meg próbálom, sokszor ha össze veszünk, egyedül akarnék lenni, és nem törödni vele, de ő szorongat cibál,rángat, és próbálnám magamtól ellökni de nem megy nem bírom nem vagyok elég erős ehhez, és volt olyan hogy folytogatot,annak a helyét le fényképeztem a telefonommal, és meg mutattam a rendőrőknek mikor kihivtam őket hogy azt szeretném ha elküldenék erre azzal jöttek szívességből elküldik de mivel be van jelentve hozzám nem tehetnék. Jah és le tagadta a rendőrök előtt azt amit tett, be is volt gyógyszerezve altatóval,és azzal jött hogy én bántottam őt, ő engem meg nem és magát akarta be állítani ártatlannak engem meg a rossznak közben a karjaim fájtak a szorongatásaitól és a nyakam még nyelés közben is fájt, a rendőrök meg ki se osztották hogy miért érzi magát férfinek ha bánt és terrorizál egy nőt stb hanem még elhitték amit mondott rólam.

#család,élettárs,bántalmazás,együtt élés,rendőrök
2020. máj. 13. 08:06
A kérdező szavazást indított:
A rendőrök ma már nő gyűlölök.
A rendőrök mindig annak hisznek aki manipulatívabb.
A rendőröket cseppet sem érdekli ha bántalmazás van családon belül.
20 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a rendőrökön, hanem a törvényen múlik. Ha be van jelentve nem dobhatod csak úgy ki.

Esetleg odakoltoztetsz egy markos legenyt, hátha önként távozik.

Ha ez nem jön be akkor a hivatalos mód a következő (egy jogi fórumról másolva)

Furikake

"Hogyan jelentessük ki"

Nem kijelenteni kell hanem KIRAKNI!!!

Ami hosszú folyamat lesz vélhetően.

Ha jól értem jelenleg úgy lakik ott, hogy

se nem tulajdonos

se nem haszonélvező

se nem bérlő

Azaz CSAK egy SZÍVESSÉGI lakáshasználó.

Akkor pedig....

1.

Írásban felmondani a szívességi lakáshasználatot.

Mondjuk 15 napos határidővel.

Egyben közölni, hogy a határidő utántól már

lakáshasználati díjat fog szedni a tulajdonos, mégpedig ... Ft/hó mértékben (az összeg a REÁLIS bérletí díj legyen)

igényt tart a rezsi arányos részére is

figyelmeztetni, hogy a határidő után a "jogi út " jön, ami drága lesz neki

Ezt az írást átvetetni vele! lehetőleg személyesen két tanú előtt.

"Átvettem: név, aláírás, dátum."

Plusz a 2 tanú is aláírja.

(vagy postán "Tértivevény"-el elküldöd neki a címére)

2.

Kivárod a határidőt!

HA netán elmegy oké... nyertél.

Ha marad,akkor jön jogi út!

3.

Pert indítasz, ami egy "Lakás kiürítési per" lesz.

Az 1. pont szerinti felmondás okán, megnyered majd.

Úgy 8-10 hónap alatt és némi pénzért cserébe.

(amit aztán behajthatsz a vesztestől majd)

Ha az ítélter kiköltözik nyertél.

HA nem akkor.

4.

Elindítod az ítélet végrehajtását >> kirakja a végrehajtó.

Némi pénzért cserébe.

(amit aztán behajthatsz a vesztestől majd)

5.

A meg nem fizetett perköltséget, végrehajtási költséget és a díjakat, rezsit is behajtod.

"Fizetési meghagyás" útján...

Ez a törvényes útja-módja a szabadulásnak és elszámolásnak

- -

Van még két lehetséges út...

Az erőszakos, de abból könnyen baj lehet.

A lefizetés!

Egy számára jelentős összeg átadása, ha

önként elköltözik

és

kijelentkezik onnan

2020. máj. 13. 08:16
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Először is szakítanod kellene vele, és elküldeni, utána ki tudod jelenteni. Ha bántalmaz, akkor tegyél feljelentést.

A rendőrök szívességet tesznek valóban ilyenkor, nem feladatuk rendezni a családi problémákat.

2020. máj. 13. 08:19
 3/16 A kérdező kommentje:
Ez nevetséges, enyém a lakás én örököltem a nagymomámtól őt ismerem egy éve csak én itt élek 8éve és csak így tudom kirakni a saját lakásomból csak mert be jelentettem magamhoz lakcímileg ez iszonyatos. Így elüldöz konkrétan a saját lakásomból.
2020. máj. 13. 08:20
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a tulajdonos? Akkor egyszerű: először is szakítasz vele, szépen nyugodtan. Elmondod nekik hogy nem akarsz így élni többet, részedről vége és legyen szíves egy hónapon belül másik helyre költözni. Kicsi az esélye, hogy meg is teszi rögtön, de ez volt az első lépés. Utána elmész szépen az okmányirodába és kijelenteted a saját lakásodból. Fog kapni erről értesített levélküldeményt. Ha nem cselekszik eszerint, mondd meg neki nyugodtan, hogy köztetek már vége és feljelented, ha nem megy el.

Ha közös albérlet, te költözz el. Ha közösen vásárolt ingatlan, lehet, hogy ügyvéd kell majd, hogy elsimítsátok a dolgot.

2020. máj. 13. 08:22
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem szakítasz vele?
2020. máj. 13. 08:23
 6/16 A kérdező kommentje:
Már szakítottam vele, de igérget fűt fát, és kicsit érzék is iránta, és le tagadja azt amit velem tesz, és másoknak azt mondja én bántom őt, és 2szer akkora ereje van nálam és 2szer akkora is mint én. És az idegesítő hogy úgy tűnt mintha a rendőrők hittek volna neki.
2020. máj. 13. 08:27
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Tehát nem akarsz szakítani, szó nincs róla, hogy probléma lenne az elköltözéssel!

Az zavar, hogy a rendőrök konfliktust próbáltak oldani, olyan helyzetben, ami nem feladatuk; gratulálok, nem vagy egy észlény.

2020. máj. 13. 08:35
 8/16 A kérdező kommentje:

anonim kommentelő ez cseppet sincsen így!

Vagy nem olvastál el, mindent, vagy rosszul értelmezted a szöveget mert ilyen nem állt fenn, és rosszul látod.

2020. máj. 13. 08:41
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"Már szakítottam vele, de igérget fűt fát, és kicsit érzék is iránta"

Kérdező, ebben minden benne van. Ha szakítok valakivel az végleges és megmásíthatatlan. Ígérget fűt fát, és akkor mi van? Közlöd vele hogy vége, mész és kijelented, egy hónapja van eltakarodni. Ennyi. Ha ígérget is, közlöd vele: "Józsi, én nem vagyok boldog veled. Ne ígérgess nekem semmit, döntöttem."

Kicsit érzel is iránta? Gondolom, nem pont akkor, amikor a nyakadat szorongatja.

2020. máj. 13. 08:55
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd ki
2020. máj. 13. 08:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!