Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok összeköltözni a barátommal. Szerintetek ez így érthető?
Beszéltem vele erről. Elmondtam neki őszintén, hogy kevesebb, mint 1 év járás után, 22 évesen még nem akarok összeköltözni vele és szeretném picit megtapasztalni az egyedül élést.
Azt válaszolta, hogy átgondolta a dolgot, és neki sem fekszik annyira ez az együttélés egyelőre, mert neki jó otthon (egy nagy házban élnek, nem zavarják egymást és nagyon jól kijön a családjával), és egy jövőbeli cél érdekében gyűjti a pénz, és ha most elköltözne, akkor nagyon keveset tudna félre tenni :)
Megértette az álláspontomat, azt mondta emiatt nem fogja azt gondolni, hogy nem szeretem, hiszen nap mint nap bizonyítom azt neki. Megbeszéltünk, hogy ha én majd készen állok lelkileg, ő meg anyagilag akkor elkezdjük úgy igazából a közös életünket.
Sokat nem fog változtatni ez a kapcsolatunkon; kivéve, hogy végre én is fogadhatom őt magamnál, és végre alhat nálam :)
Köszönöm szépen mindenkinek a választ, és mégegy külön köszönet annak, aki megértett engem és nem könyvelte el azt, hogy nem szeretem a barátomat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!