Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hordja az én zoknijaimat?
Sokkal nagyobb lába van, mégis szép lassan eltűnt a 15ből 12 zoknim. Feketéket hordunk, de teljesen más anyagúak voltak, mint az övé, 5 pár ráadásul jó puha volt és eleve rövidebb szárú, mint a többi. Nyilván mind női, így sokkal szűkebb és kisebb.
Nem dobtam ki egyet sem, ő dobott ki zoknikat nem egyszer, azzal, hogy ezek állandóan kilyukadnak.. Most amin teljesen kiakadtam, hogy letagadja, hogy az enyémeket hordta, hordja. Fel nem fogom ép ésszel, hogy nem veszi észre valaki, hogy 38as női zoknit vesz fel 43as lábra egy teljesen másik feléről a szárítónak vagy a külön alsóneműs szekrényünkből. Forogtak a mosásban, így nem is figyeltem a fiókomat, hogy megvannak-e.
Szóltam most neki, hogy kényelmes-e az 5 számmal kisebb zokni, erre még fel van háborodva, hogy mit akadok fenn egy pár zoknin.
Itt a hidegebb idő és van 3 zoknim, mert mindet szétcseszte.
Miért hordja az enyémeket? Sajnálja azt a 2 ezret zoknira??? Ez igénytelenség.. ne mondja már, hogy nem veszi észre, hogy 2 centivel rövidebb és más anyagú. Vagy a férfiak, ennyire nem tudják megkülönböztetni az anyagokat?
Mutogattam neki még az elején, de már akkor se tudta megkülönböztetni! :D :D :D Csak ez jut eszembe, hogy igénytelen másikat venni, mert egyszerűbb, ha állandóan én veszek..
Érdekes felvetés, együtt élsz valakivel, akire rá tudod húzni az igénytelenség szót, és bármin összekaptok, de este vele bújsz ágyba. Mindig imádom olvasgatni a magadfajta élethelyzet-jelentőket :D
Amúgy, az én lábam 39, a férjemé 46. 14 órányi vezetés után, lazán fel tudta húzni a 7 számmal kisebb, vadi új zoknit a lábára.
És ez tényleg ekkora gond?!
Ha együtt éltek és ezt nem tudjatok megoldani, mi lesz veletek a jövőben?
Ez egy annyira piti dolog...
Vegyél valamelyikőtöknek más fajta zoknit. Vagy a tieidbe ölts egy pl piros cérnával egy apró vonalat, ha ennyire fontos ez neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!