Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismersz olyan párokat ahol a nő hordja a nadrágot?
Az meg mit jelent??? :) Mert normális kapcsolatban a két fél együtt dönt.
Vagy neked az a természetes, ahol a férfi diktál? :)
Nos, nem az. Meg kell beszélni a dolgokat, és közösen "hordani a nadrágot".
Én nő vagyok, de olyan pasi nem kellene, aki dirigálni akar.
Igen...
A férfi gyenge, töketlen.
A nő nem lenne olyan nagy szájú, ha nem irányítaná farkánál fogva az illetőt. A pasinak csak egy kicsit kéne a sarkára állni, de nem. Neki jobb a békesség, Nincs válás meg ilyesmi, csak élnek egymás mellett és ennyi.
Sem az ilyen nőt, sem az ilyen férfit nem tudom megérteni. Nem is akarom igazából. Olyan minha mindketten elköteleződtek volna egy olyan dolog mellett, amit egyébként utálnak. Csak ez így kényelmes.
Ismerek, és sosem értem meg, hogy bírja elviselni azt a libát.
Időközben becsúszott pár gyerek, közös kégli, stb...a faszi konfliktuskerülő, a nő meg mindentől a plafonon van.
"töketlen" fogalmaz így valaki az előbb, azért mert valaki másra koncentrál az élete folyamán, nem a folyamatos konfliktusokra...töketlen. Bölcs meglátás.
Rengeteg ilyet ismerek. Még az én korosztályomban nem is (22 vagyok), de a szüleim ismerőseinél mindenhol ez van, a pasik egyszerűen kényelmesek, ráhagynak a nőre mindent, és kb óriáscsecsemőkké válnak, tök mindegy nekik hogy mi van, amíg megkapják a napi x órájukat, mikor nyugton ülhetnek a tévé előtt sörözve.
Kicsit kiábrándító számomra, de ha nekik így jó, akkor ez van... :/
Nálunk is így van, egy kicsit.
Én, a nő, határozott vagyok és maximálisan, a végletekig kiállok magamért, a családomért, a barátaimért és mindenért, amiben hiszek. Szeretek vitatkozni és mindent megvitatni.
A párom viszont pont egy konfliktuskerülő típus, elfogadja a dolgokat, ahogy vannak.
Engem ez sokszor idegesít, pl. amikor valaki kér tőle valamit és nem mondja meg az illetőnek, hogy nem ér rá, jöjjön holnap stb, hanem átvariálja az összes programunkat...
11 éve vagyunk együtt, tehát nyilván elfogadtuk egymást nagyjából, de azért vannak súrlódásaink a különböző beállítottságunk miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!