Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismersz olyan párokat ahol a nő hordja a nadrágot?
Figyelt kérdés
Alapvetően ezek milyen kapcsolatok és miért alakulnak így?2016. máj. 13. 23:54
11/14 anonim válasza:
Szinte csak ilyet ismerek. Es tudod, miert? Mert hosszu tavon csak ez mukodik. Kiegyenlitett kuzdelemben a sok konfliktus tonkreteszi a kapcsolatot. Ha ferfi a dominans, elobb utobb rlhagyja s not egy fiatalabb, szebb, csonosabb noert, mert az ego ezt diktalja. Egy dominans no nem fogja elhagyni megalkuvo ferjet a gyerekek, a ferfi mindennapi segitsege miatt. Gyerekes csaladoknal csak ez a tarsitas mukodik. Ahol azt hallod, hogy kozosen beszelik meg a dolhokat es egyutt dontenek, biztos lehetsz benne, hogy a no fominans es a velemenycsere azt jelenti, hogy a ferj lecsereli a velemenyet a felesegeere. Ez van... Es a nok, akik dicsekednek, hogy bekik milyen ko a hazassaguk, dgyszeruen csak szerencsejuk van egy beketuro emberrel...
12/14 anonim válasza:
11-es vagyok es bocs a sok elutesert! Es hogy felreertes ne essek, nô vagyok.
13/14 anonim válasza:
Talán a pasiknak alanyi jogon jár, hogy ők diktálnak???
Ezen most jól szórakoztam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!