Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mikor, hogyan és miért indult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor, hogyan és miért indult el az az irányvonal, hogy a házasságon belül egyre több esetben a nő hordja a nadrágot?

Figyelt kérdés

Egyre több olyan férfi ismerősöm van, akiknek a feleségük bizony túlzottan határozott fellépésű és nem mernek nekik ellentmondani.

Például a melóhelyemen van két olyan kolléganőm, akiket alkalmanként hallok, hogy egymással arról beszélgetnek, hogyan szokták "nevelni" a férjüket.

Sőt a fiatalabbik, aki véleményem szerint tetőtől talpig nagyon szép nő (szép formás test, szép arc), gyakran szokott nekem parancsolgatni, én viszont nem merek neki visszaszólni, kötekedni vele, pedig papíron teljesen egyenrangú kollégák vagyunk és nincs semmi alá/felé rendeltség. Inkább megcsinálom helyette.

Mintha mi férfiak egy kicsit elpuhányodtunk volna egy ideje, hogy ezeket a határozott fellépésükkel el tudják nálunk érni. Bár nekem még nincs feleségem, de az biztos ez alapján jó nagy papucs lennék, ha már a kolléganőm is képes rá némileg módosult értelemben, akihez végképp semmi közöm sincs az elvégzendő napi munkákat leszámítva.

2018. nov. 11. 18:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Engem biztos nem irányíta egy nő sem, itthon meg megbeszéljük a dolgokat és közösen hozunk döntéseket. Nem korlátozzuk egymást amúgy sem semmiben.
2018. nov. 11. 18:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy pasi kollégád ugráltatna, az nem zavarna? Egyenjogúság van, és egy nő már nem fog meghunyászkodni, csak azért, mert nő. Ha határozottabb temperamentum, akkor úgy is fog viselkedni.

A jövendőbelid olyan lesz, amilyet választasz magadnak. Ha neked bejön ez a stílus, akkor ilyen lesz, mint a kolléganőd. Ha meg nem, akkor szelídebb lesz. Ez csak rajtad múlik. De arra azért készülj cel, hogy a legszelídebb feleség is tud sárkánnyá válni néha, ha elegedetlen.

Ha viszont egyenrangú félként kezeled, akkor kommunikációval minden megoldható. Nem az őskorban élünk.

2018. nov. 11. 18:58
 3/13 anonim ***** válasza:
37%
Nemrég. Talán emlékszel,hogy a paradicsomban is Éva etette meg Ádámmal az almát.
2018. nov. 11. 18:59
 4/13 anonim ***** válasza:
9%
Majd ha lesz komoly párod, megtanulod, nem kell a nőket komolyan venni. Hagyod, a legszelidebb nő is pillanatok alatt a fejedre nő.
2018. nov. 11. 19:06
 5/13 anonim ***** válasza:
9%
Nem szabad hagyni. A kolléganődnek se. Ha egyszer-egyszer megalazod, tudni fogja, hogy veled ezt nem teheti meg.
2018. nov. 11. 19:20
 6/13 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ez már az őskorban is így volt, ha az asszony elégedetlen volt, azzal a férfi is rosszul járt, így inkább megpróbált a kedvére tenni. Ha meg rossz kedvű volt az asszony, akkor inkább fülét-farkát behúzva menekült. Ha egy nő dominánsabb temperamentumú, akkor nyilván a férje mellett ki fogja bontakoztatni ezt a tulajdonságát, de ez gondolom a férjének is tetszik, hiszen nem fog olyat választani, aki nem tetszik neki egyáltalán.

Amúgy a munkahelyen én is szoktam kolleginákkal vicceskedni arról, hogy hogyan "tartunk rendet" otthon, de én általában költői túlzásokkal élek a vicc kedvéért, egyenlőség van a házasságomban, nem nyomom el a férjem, ahogyan ő sem engem. Nyilván nem biztos, hogy a kolléganődnél is ez a helyzet, viszont ha ő ilyen típus, és te meg hagyod magad, akkor bizony utasítgatni fog a jövőben is, mert megteheti, hiába, hogy a pozíciótokban nincs különbség a ranglétrán.

2018. nov. 11. 19:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

#4 és #5:

Ugye ti vagytok azok, akik rendszeresen itt picsognak, hogy minden nő aljadék, mert nem kelletek senkinek?

Volt már csajotok egyáltalán?

(A guminő, meg a 2D-s, papíralapú nem számít.)

Esetleg egy jó pszichológust ajánlhatok, hogy feldolgozzátok a frusztációtokat?

2018. nov. 11. 20:07
 8/13 anonim ***** válasza:
53%

Engem sosem irányithatna egy nő mi mindig közössen megbeszéljük bla bla...úgy szokott kinézni h rá parancsol az asszony mire a férj..persze drágám már is csinálom...és ez volt a közös megbeszélés :D

Viccet félre téve egy normális egészséges kapcsolatban tényleg nincs a másik irányítása..illetve ez a szerep folyton változik...hol ki kinek adja meg az elsőbbséget vagy az igazat.

2018. nov. 11. 20:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem nem, hanem személyiség függő. Vannak erős, irányító személyiségek, meg gyenge, meghunyászkodó emberek, és a kettő között végtelen variációk. És ez egyáltalán nem új keletű dolog. Régen is voltak erős, parancsoló nők, csak akkor a társadalmi berendezkedés miatt sokkal inkább a háttérből kellett irányítaniuk az irányítható férfiakat vagy más nőket. Ma már nyíltan is lehetnek erősek a nők, és élnek is ezzel, nincs már szükségük a gyenge férfiakra, hogy afféle álcaként maguk előtt tolják őket.
2018. nov. 11. 20:20
 10/13 anonim ***** válasza:
19%
7, nem, én nő vagyok :)
2018. nov. 11. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!