Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mikor, hogyan és miért indult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor, hogyan és miért indult el az az irányvonal, hogy a házasságon belül egyre több esetben a nő hordja a nadrágot?

Figyelt kérdés

Egyre több olyan férfi ismerősöm van, akiknek a feleségük bizony túlzottan határozott fellépésű és nem mernek nekik ellentmondani.

Például a melóhelyemen van két olyan kolléganőm, akiket alkalmanként hallok, hogy egymással arról beszélgetnek, hogyan szokták "nevelni" a férjüket.

Sőt a fiatalabbik, aki véleményem szerint tetőtől talpig nagyon szép nő (szép formás test, szép arc), gyakran szokott nekem parancsolgatni, én viszont nem merek neki visszaszólni, kötekedni vele, pedig papíron teljesen egyenrangú kollégák vagyunk és nincs semmi alá/felé rendeltség. Inkább megcsinálom helyette.

Mintha mi férfiak egy kicsit elpuhányodtunk volna egy ideje, hogy ezeket a határozott fellépésükkel el tudják nálunk érni. Bár nekem még nincs feleségem, de az biztos ez alapján jó nagy papucs lennék, ha már a kolléganőm is képes rá némileg módosult értelemben, akihez végképp semmi közöm sincs az elvégzendő napi munkákat leszámítva.

2018. nov. 11. 18:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk csak azért irányít a barátnőm, mert eléggé szétszórt tudok lenni😂

Anya 2.0😂

Ha nem lenne szerintem semmi se lenne most velem csak ülnék a gépeznék.

De szeretjük egymást és ez a lényeg❤

Egy 22 éves srác

2018. nov. 11. 21:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, hogy a vikingeknél otthon az asszony parancsolt. A férfiak harcoltak, de az asszonyok látták el a háztartást a főzéstől a földművelésen át az állattartásig. Azt gondolom, hogy mindig is voltak nők, akik képesek voltak irányítani a férjüket. Őket bélyegezték boszorkánynak. Az első világháború alatt a nőknek kellett beállni a gyári termelésbe. Elvègezték azt a munkát, amit azelőtt a férfiak. Nyilván elkezdték az egyenlő jogokat is követelni. Az 1960-as években indult a szexuális forradalom. Elterjedté vàltak a fogamzásgátló tabletták, és ez lehetővé tette a szabad szerelmet. Ezzel a nők még nagyobb szabadságra tettek szert. Ezzel együtt én azt gondolom, hogy ha már adott a szabad párválasztás lehetősége, akkor olyan párt kellene választani, akivel együttműködve, közösen, nem pedig egymàst elnyomva lehet haladni.
2018. nov. 11. 23:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Nálunk én vagyok a döntéshozó, nem a férjem.

Nem, nem nyomom el szegény szerencsétlen férfit, egyszerűen így alakult. Ő nem szeret ilyesmivel foglalkozni és nagyon sokáig fontolgat mindent mielőtt kimondaná rá az áment. Tökéletesen megbízik bennem és azalatt a 22 év alatt amit együtt töltöttünk, bebizonyítottam neki, hogy érdemes is vagyok rá.

2018. nov. 12. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!