Sulek Péter kérdése:
A Sneider Tamás-féle irány vagy a Toroczkai-féle irányvonal tetszik nektek jobban? Melyik a szimpatikusabb?
Figyelt kérdés
2018. jún. 6. 11:22
4/14 anonim válasza:
Sneider. Engem eleve Vona győzött meg arról hogy a Jobbikra szavazzak.
Biztos vagyok benne hogy Morvai / Gaudi / Novák / Toroczkai jó szándékú emberek, de ha több bennük az indulat mint a racionalitás, akkor maradjanak meg mozgalmárnak, ne akarjanak komoly politikát folytatni...
5/14 anonim válasza:
Sneider a betyársereges fiaival mégis miben más Torockó Lacától?
7/14 anonim válasza:
Inkább Sneider, igaz, sose voltam jobbikos.
9/14 anonim válasza:
Számomra az a Toroczkai sokkal hitelesebb aki egyszer se váltott köpönyeget, pont azt mondja amit mindig is, mint az a Snejder aki szkinhead vezérből átvedlett hanukázós cukifiúvá.
10/14 anonim válasza:
Ez is relatív. Az ember változik. Orbán is volt liberális. TGM is. Vona pedig volt szélsőséges, ahogy Sneider is. Lehet hogy az is egy olvashat, hogy akkor Toroczkai nem tud fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!