Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Gáz ha én fizetek mindent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha én fizetek mindent?

Figyelt kérdés

8hónapja vagyok együtt a párommal.

Az elején ő hívott meg mindenre, fizette az italomat(amit nem kértem), ""udvariasságból"", de szerintem ezt is csak azért tette mert többen néztek minket.

Elkezdtünk randizgatni, kocsikázgattunk, akkoris vett nekem benzinkúton vagy trafikban üdítőt, kávét.

Aztán voltunk étteremben, állatkertbe, korcsolyázni, moziban, és mindent én fizettem.

És tök kellemetlen volt mikor pl. a moziban a jegyeladó tőle várta a pénzt mikor fizetni kellett, és én adtam neki. De bevásárlásoknál is ez van a pénztárnál. Szinte minden boltba ahova járunk már tudják, hogy én fizetek. És baromi kellemetlennek érzem már az egészet.

Ami most nálam kiverte a biztosítékot, hogy voltunk boltba és 2energiaital helyett(véletlenül) egyet tettem a kosárba, és a vásárlás végén a kocsiban nekem esett, hogy én neki miért nem vettem.....

Ő szokott hozzánk járni, én nagyon ritkán megyek hozzájuk. Legutóbb 3hónapja voltam. Akkoris vasárnapi ebédet ettem, és azt is azért mert anyós könyörgött, hogy egyek. Máskülönben nem nyúltam volna hozzá.

Szóval, mindig kér kaját, meg hogy főzzem azt amit ő szeret. Meg vegyek ilyet-olyat mert ő szereti.

AKKOR HA SZERETSZ VALAMIT, MIÉRT NEM FIZETED KI?

Meg hazament a szüleihez, és felhív telefonon, hogy van -e még abból a kajából amit főztem, mert akkor eszik inkább nálunk stb.

De pl én az ő szülinapjára baromi drága ajándékot vettem, de ő kb.le sem sz.rta mikor az enyém volt...és egy ócska cuccal szúrta ki a szemem. Ami nagyon rosszul esett és a fürdőszobában el is sírtam magam a buli közepén, és le feküdtem inkább aludni......

De nem csak ilyenek... akkor még fizetem a pipere cuccait. Meg a ruháit. Most is fizettem több mint 40e ftot a ruháira amit rendelt magának.

Hétvén tartottunk a családdal egy kis kertipartyt, abba sem adott bele.

24N

2020. ápr. 27. 13:20
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Tudod, sok ilyen ember van aki ennyire kötődik. Nehéz elazakadni attól akinek bármit megadnál, akinek iszod a szavait.....
2020. ápr. 27. 14:22
 22/38 A kérdező kommentje:
Ez lessz! Beszélek vele hogy ez nekem nem oké. Aztán megnézem hogy reagál. Ha szeret velem marad
2020. ápr. 27. 14:24
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

"Ő mindig arról beszél, hogy már régóta spóról, hogy gyűjt a jövőnkre, hogyha lesznek gyerekek meg ház akkor tudjuk miből fizetni."

Jól csavarja a szavakat.

Figyelj, aki KÖZÖS jövőért spórol, az nem a párja kárára teszi ezt. Közös jövőben közös lenne a vagyon is.

Nem, ez csak egy ingyenélő, téged kihasználó ember.

2020. ápr. 27. 14:39
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

"

Én annak is örülnék ha legalább a saját cuccait fizetné"

De mièrt fizeted ki neki? Pláne amit rendelt magának cuccokat...nem is èrtem a szitut..."szívem, rendeltem pár holmit magamnak, ideadod a bankkártyád,.hogy kifizessem?" Vagy, "Holnap èrkezik a csomagom, utánvètes lesz, adnál rá 40 ropit?" Vagy hogy kell út elkèpzelni, hogy mèg az ilyen dolgait is te fizeted?

2020. ápr. 27. 14:44
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen játszd be, hogy most nincs pénzed, nincs nálad pénz, otthon maradt a tárcád, stb. Aztán figyeld meg, hogy hajlandó-e kifizetni bármit.

Nyugodtan játszd el legközelebb, hogy otthon maradt a pénztárcád, most ő vegyen már neked egy üdítőt, mert szomjas vagy.

Vagy ha program ötlet merül fel, mondd azt, hogy bocs, de annyit költöttem a ruháidra, hogy erre már nincs pénzem.

Ezek a reakciók sokat elárulnak.

Az a baj, hogy te is tisztában vagy vele, hogy csak kihasznál, és addig van veled, amíg fizetsz érte. Ezért van az, hogy szóba se mered hozni, hogy neked ez a kapcsolat kb. százezredben van havonta, és ezt a luxust nem engedheted meg magadnak. Te is tudod, hogy ki fogja provokálni, hogy úgy összevesszetek, hogy szakíthasson. Természetesen téged fog beállítani a hibásnak.

2020. ápr. 27. 14:51
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Írd majd meg, mi lett. Tényleg érdekel. :(
2020. ápr. 27. 15:10
 27/38 anonim ***** válasza:
81%

Beszélni? Egy dolgot kell neki mondanod, hogy "hess pitsába". Ha te kis cincogós hangon előadod neki, hogy nem akarod tovább fizetni a szarjait, akkor neked fog támadni, és téged fog kihozni önző szemétnek és te amilyen hülye vagy el is hiszed majd neki. Ez biztos, hogy így lesz.

Az a baj, hogy kár minden szó, mert annyira buta vagy, hogy rajtad már semmi se segít.

2020. ápr. 27. 15:18
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

#27-nek sajnos igaza van, mègha durván is fogalmazott. Itt nincs mit megbeszèlni. Sok esetben igen, azzal kell kezdeni, de ez nem az a helyzet. Olyan emberrel, aki ilyen önző, idióta ès kvázi egy himringyó, nem lehet megbeszèlni semmit. Úgy is az lesz, hogy neki áll majd feljebb, ès addig csűri-csavarja, míg majd tèged fog kihozni hibásnak, lelkifurdalást kelt benned, ès minden megy majd tovább, ès szèpen tovább finanszírozni fogsz mindent a cseppnyi szeretetmorzsákèrt amit ő nyújtani tud.

Nem beszèlni kell, hanem kivágni a p.csába. mègis mit veszítesz? Semmit.

Inkább keress egy szakembert, hogy helyre tedd magad ès a kèsőbbiekben normális kapcsolatokat tudj majd kialakítani.

2020. ápr. 27. 15:29
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Te egy ilyennek iszod a szavait??? Hát te sem vagy teljesen komplett. Egy kis önbecsülést össze kellene szedni. Így tényleg te fizetsz még a szexért is....
2020. ápr. 27. 15:34
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a 27-nek igaza van, ha te így aláveted magad és nem tudsz kiállni magadért, ő meg ezt így kihasználja, jó esély van arra hogy a beszélgetésből az elsz hogy lesöpör és minden marad a régiben, cserébe még le is fog cs.szni hogy milyen hárpia vagy.
2020. ápr. 27. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!