Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Gáz ha én fizetek mindent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha én fizetek mindent?

Figyelt kérdés

8hónapja vagyok együtt a párommal.

Az elején ő hívott meg mindenre, fizette az italomat(amit nem kértem), ""udvariasságból"", de szerintem ezt is csak azért tette mert többen néztek minket.

Elkezdtünk randizgatni, kocsikázgattunk, akkoris vett nekem benzinkúton vagy trafikban üdítőt, kávét.

Aztán voltunk étteremben, állatkertbe, korcsolyázni, moziban, és mindent én fizettem.

És tök kellemetlen volt mikor pl. a moziban a jegyeladó tőle várta a pénzt mikor fizetni kellett, és én adtam neki. De bevásárlásoknál is ez van a pénztárnál. Szinte minden boltba ahova járunk már tudják, hogy én fizetek. És baromi kellemetlennek érzem már az egészet.

Ami most nálam kiverte a biztosítékot, hogy voltunk boltba és 2energiaital helyett(véletlenül) egyet tettem a kosárba, és a vásárlás végén a kocsiban nekem esett, hogy én neki miért nem vettem.....

Ő szokott hozzánk járni, én nagyon ritkán megyek hozzájuk. Legutóbb 3hónapja voltam. Akkoris vasárnapi ebédet ettem, és azt is azért mert anyós könyörgött, hogy egyek. Máskülönben nem nyúltam volna hozzá.

Szóval, mindig kér kaját, meg hogy főzzem azt amit ő szeret. Meg vegyek ilyet-olyat mert ő szereti.

AKKOR HA SZERETSZ VALAMIT, MIÉRT NEM FIZETED KI?

Meg hazament a szüleihez, és felhív telefonon, hogy van -e még abból a kajából amit főztem, mert akkor eszik inkább nálunk stb.

De pl én az ő szülinapjára baromi drága ajándékot vettem, de ő kb.le sem sz.rta mikor az enyém volt...és egy ócska cuccal szúrta ki a szemem. Ami nagyon rosszul esett és a fürdőszobában el is sírtam magam a buli közepén, és le feküdtem inkább aludni......

De nem csak ilyenek... akkor még fizetem a pipere cuccait. Meg a ruháit. Most is fizettem több mint 40e ftot a ruháira amit rendelt magának.

Hétvén tartottunk a családdal egy kis kertipartyt, abba sem adott bele.

24N

2020. ápr. 27. 13:20
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
93%

Gyakorlatilag fizetsz a szexért. Gáz.

De miért?

Most már komolyan érdekel engem is, hogy hol guberáljátok össze ezeket a diszfa.szokat? Privátban dobj egy képet, léccí, kíváncsi vagyok, hogy egy pasinak ehez mennyire kell jól kinézni.

2020. ápr. 27. 13:46
 12/38 anonim ***** válasza:
99%
Persze: gyűjt a jövőtökre! Jobb ötletem van: gyűjts te is a jövődre! Csak mert ha szétmentek, gondolom nem adja oda búcsúzóul a megtakarításai felét. (Persze ez nyilván csak szöveg, nehogy benyald a megtakarításos mesét!)
2020. ápr. 27. 13:51
 13/38 anonim ***** válasza:
98%
Ha szeretethiányos vagy, akkor minek vagy együtt egy olyan pasival aki nem szeret és csak kihasznál? Ezt a logikát..
2020. ápr. 27. 13:52
 14/38 anonim ***** válasza:
98%

Fhu nekem is volt ilyen exem, szegény valahogy mindig csóró volt, én fizettem mindenét, de hülyeségeket valahogy mindig tudott venni magának.

Ne hagyd magad kihasználni légyszi!!

Normális felnőtt ember fizeti magának a cuccait, ha nincs miből ruhákat rendelnie akkor nem rendel és kész. Találni fogsz normálisat, ne aggódj

2020. ápr. 27. 14:03
 15/38 anonim ***** válasza:
32%
2020. ápr. 27. 14:04
 16/38 A kérdező kommentje:

Nagyon elgondolkoztam most ezen amiket írtok

Sajnos az előző párommal is hasonló volt a felállás, szinte én tartottam el....

A héten át gondolom, hogy hogyan beszéljek vele erről, és mit is mondjak neki

2020. ápr. 27. 14:07
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Számomra ez elég szokatlan, haverokkal is mindig felajánljuk, hogy fele-fele arányban megosztjuk a költségeket, hát még a párommal. Ha barátnőmmel megyünk valahova, majdnem mindig én fizetek, nincs ezzel gond

F

2020. ápr. 27. 14:14
 18/38 A kérdező kommentje:
Én annak is örülnék ha legalább a saját cuccait fizetné
2020. ápr. 27. 14:16
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a pénzt, amit elversz ezekre a lehúzós idiótákra inkább tedd félre és fizesd ki egy terapeutának, ő legalább segíthet megfejteni a kötődési zavarodat, a borzasztó párválasztási mintáidat, segít némi önimsmeretet szerezni. Annak legalább lenne haszna.
2020. ápr. 27. 14:18
 20/38 anonim ***** válasza:
12%

Olyan szépen védi mindenki a kérdezőt, hogy alap a vagy fele fele dolog, vagy az hogy a férfi fizessen, de amikor egy lány ugyanazeket az elvárásokat megfogalmazza, akkor már pénzéhes r|ban¢ kommenteket kap ugyanettől a bagázstól.. ;)

Ne hagyd magad kihasználni. Mindketten dolgoztok, mindketten fizettek, mindketten gyűjtötök. Egyszerűen ne fizess, és nézd meg veled marad-e. (bár ha lány lennék én akkor is szakítanék ha velem maradna.)

2020. ápr. 27. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!