Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan kellenr ezt a helyzetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellenr ezt a helyzetet kezelnem?

Figyelt kérdés

Párommal 3éve vagyunk együtt, 8hónapja élünk együtt. Én még egyetemen tanulok, mellette részmunkaidőben, hetu kb 25órában dolgozok, ő teljes munkaidőben, tehát kb másfélszer annyit keres, mint én.

A lakás, amiben élünk az enyém, semmit nem kell fizetnünk a lakhatásért. Vidékről költözött fel, hónapokig hol volt munkája, hol nem, mert semmi se tetszett neki, nehéznek találta, így sokszor nagyobb részt az én pénzemből éltünk, nekem állandó a munkám amióta ideköltöztünk. Most végre normális munkája van 2-3hónapja,többet is keres nálam jóval. Az élelmiszert felezzük, viszont azon kívűl minden kiadást, a számlák többségét, az állatainknak való dolgokat stb én állom. A lakásba nem hajlandó semmi mozdíthatatlant venni (pl mosogatógép) , mondván, hogy ő nem hajlandó semmit itt hagyni, ha szakítunk. Egy kanapét vettünk felesbe, illetve még összeköltözésünkkor (8hónappal ezelőtt) kb 80ezret költött dolgokra a háztartsba. Ezen kívűl tényleg mindent én fizetek.

Röhög rajtam, ha kiakadok. Szerintetek ezzel mit kellene kezdenem? Én vagyok a hülye, hogy kiakadok, vagy tényleg jogos?

Alapból sincs teljesen rendben a kapcsolatunk és kezd betelni a pohár...

2020. ápr. 22. 17:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Dobd már ki ezt az ingyenélő se€€fejet!Hova menne akkor?
2020. ápr. 22. 17:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kihasznál és hülyére vesz. Én megmondanám neki, hogy ezentúl vagy beszáll felesben a számlákba és az otthoni kiadásokba, vagy mehet, amerre lát.
2020. ápr. 22. 17:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig olyan fura ha azt latom h kapcsolatban azzal terveznek h mi lesz h ha szakitunk... Na mind1.

Nyilvan mond meg neki h ha ott el akkor minden koltseg feles, ha nem hajlando valtoztatni akkor keress mast vagy fogadd el.

2020. ápr. 22. 17:55
 4/11 A kérdező kommentje:

Tehát nem én vagyok a hülye? Az elején hónapokig tűrtem, amikor váltogatta a munkáit, mert egyik se tetszett neki, még támogattam is. De mostmár kicsit elfogyott a türelmem, mert a számláknál fontosabb, hogy meglegyen szépen a félretett pénze.

Most mondjuk karantén idején nem tudom, hogy dobnám ki, sose lenne szivem hozzá. De arra gondoltam, hogy megmondom neki, hogy x időpontig milyen számlákat fizessen be és ha nem teszi, akkor készüljön fel rá, hogy kereshet másik lakást...

2020. ápr. 22. 18:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmilyen karantén. Kijárási korlátozás van, ami a semmivel egyenlő. Ettől nyugodtan kidobhatod. Az az ő gondja, hogy hová megy. Eddig is volt valahol.
2020. ápr. 22. 18:32
 6/11 anonim ***** válasza:
61%
A munka keresesben nincs igazad ott igen is valogasson az ember nyilvan esszeru keretek kozt, de a szamlakat fizetnie kell ha egyutt eltek...
2020. ápr. 22. 18:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a munkakeresés az egy másik dolog, de a számlák felesben fizetése és a házimunka felezése tök alap. Lakásba meg ha nem bízik bennetek úgy vegyen dolgokat hogy megtartja a blokkot feljegyzi hogy ő fizette aztán viszi ha kell neki.
2020. ápr. 22. 19:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos elvarásaid vannak. Ő is ott èl, kutya kötelessège a rezsi felèt állnia. Olyan nincs, hogy kinevet, mert akkor mehet isten hírèvel.

Ès nincs karantèn!!! Simán el tud költözni, munkatársaim is a napokban váltott albèrletet, költöztek át.

2020. ápr. 22. 20:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Milyen karantén?Már rég repült volna!És sztem csak kihasznál...
2020. ápr. 22. 21:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Arra készül, hogy "majd ha szákítunk" mi lesz???

Szerintem lépd meg mielőtt. Ne éljen bizonytalanságban :)

2020. ápr. 23. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!