Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Haragudtatok már férfira, azért mert nem tudta fizetni a nyaralásotokat? F/44
Figyelt kérdés
2020. ápr. 17. 16:45
11/19 anonim válasza:
#1 mekkora balek, hogy így kifizeti a prostijának a nyaralását...
12/19 anonim válasza:
'11
az '1-es iróniából írta amit írt, még most is visítva röhögök rajta, tegyél Te is így!!! :D :D
És a kérdésre a válasz, IGEN én nagyon haragszom, ha nem fizeted ki a nyaralásomat!!! Legalább annyira mint Jónás, "Haragszom a sírig!!! :D
13/19 anonim válasza:
Hú de ostobák itt egyesek :D Szó szerint veszik a válaszokat :D
14/19 anonim válasza:
Igen. Pedig mondtam is neki, hogy apuciii, de hát lovas tábor, és ott megtanulok lovagolni. Puszit is adtam, az ölebe is ültem, de hiába.
De elnézte nekem ezt is, mert csak 8 éves voltam.
15/19 anonim válasza:
17/19 anonim válasza:
Utoljára akkor haragudtam meg, mikor nem akarta apukám nekem kifizetni a 200. játékpónit. De akkor sírtam és toporzékoltam. :D
Nyaralást még sosem fizetett nekem férfi, leszámítva aput gyerekkoromban.
30/N
18/19 Kovács22 válasza:
Igen, és pofánnyomott, aztán rend lett. Azóta nem nyávogok ilyen hülyeségekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!