Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Haragudtatok már férfira, azért mert nem tudta fizetni a nyaralásotokat? F/44
Figyelt kérdés
2020. ápr. 17. 16:45
1/19 anonim válasza:
Igen, de megmondtam neki, hogy vagy kifizeti, vagy ennyi volt. Vegul is ugy oldottuk meg, hogy kifizette egy fore, mert annyi belefert, azaz en elmentem nyaralni, o meg otthon maradt. Kuldtem neki nyaralasrol kepeket, mennyire jo, es ha normalisabban dolgozna, most o is itt lehetne.
2/19 anonim válasza:
Mindig felesben fizettük a nyaralást. De tökmindegy mit írok, mert te savazni akarod a nőket.
3/19 anonim válasza:
Persze. Alap az évenkénti kettő egzotikus nyaralás.
4/19 anonim válasza:
Provokatív kérdés.
A válasz nem, egy normális nő nem sértődik meg. Mi mindig felesben fizetjük.
Aki pedig elkényeztetett nőt választ, az magára vessen. Mindenki eldöntheti, milyen nőt szeretne maga mellé.
5/19 anonim válasza:
Persze, évi 2-3 trópusi vakáció nélkül nem is férfi a férfi, cöhh.
:DDD
7/19 anonim válasza:
"Persze, évi 2-3 trópusi vakáció nélkül nem is férfi a férfi, cöhh.
:DDD"
Az irónia szót ismered?
8/19 anonim válasza:
Rád haragszok az ilyen fhasz kérdéseid miatt és azért, mert nincs jobb dolgod, amivel foglalkozz.
9/19 anonim válasza:
Biztos mi vagyunk elmebetegek, de nálunk az én nyaralásaimat én fizetem, az övéit ő (évi 1x-2x megyünk egymás nélkül is olyan helyekre, amit a másikunk nem élvezne) a közöseket pedig együtt, felesben.
10/19 anonim válasza:
Persze, az az ország ahol az irónok élnek. Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!