Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan lehet ezt megbeszélni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt megbeszélni, hogy ne legyen erőltetett? Nem tudom mi a helyes mód.

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, 6 hónapot együtt éltünk, most a vírus miatt mindketten hazaköltöztünk, mert nem tudnánk fizetni.

Én már szeretnék szintet lépni, szeretnék esküvőt, házasságot, gyerekeket.

Mikor felhozom akkor úgy érzem zsákutcába futok.

Azt mondja már a kapcsolatunk eleje óta, hogy komolyan tervez velem, én vagyok az első komoly kapcsolata, előtte pár hónaposak voltak, illetve egy éjszakások.

Nekem egy barátom volt, de az egy bántalmazó kapcsolat volt. Mindegy.

Ha felhozom, hogy xy is megkérték vagy yx-nek gyereke lesz, akkor azt mondja szuper, remek, és ennyi. Ezeket azért mondom mert én is erre vágyok.

Próbáltam másképp: Szerelmem, olyan jó lenne együtt lakni normálisan, ház, gyerekek stb. Erre ő: tudom, de nem kell sietni, nem vagy elkésve a barátnőidtől. Nincs házunk... bla bla

Anyukám szerint csak jó vagyok neki. De akkor miért nem mondja? Hogy hagyjuk abba mert ő nem szeretne komolyabb kapcsolatot- ami szerintem kicsit túlzás, mert 3,5 évet nem pazarol el az ember... De hogy derítsem ki, hogy miért stagnálunk?

Hogyan mondjam neki? Csak nem állhatok oda, hogy: Géza,mikor kéred már meg a kezem, mert 25 évesen vágyom rá?

Erőszakkal nem szeretném.

Jönnek sokan azzal, hogy a kapcsolat két emberen múlik.

De az én időm is megy...

Az is volt már válasza, hogy nincs is hova menni, nincs anyagi alapunk.

Tudni kell, hogy hozzájuk nem költözhetünk, nem is akarok, meg anyukája szellemileg nincs teljesen képben, kiszámíthatlan és gonosz. Ki is zavart. ÉS nem mellesleg nem takarít, 3 ujjnyi por áll mindenhol.

És mivel én vagyok az allergiás ezért én vagyok ugye a beteg... És persze a rossz mindenki szemében.

Nálunk meg igazából nem is lenne hely, nincs olyan nagy házunk hogy + ő is elférjen, meg nem akarok a szüleimtől függni. Saját helyen, házban élnék.

2020. ápr. 14. 20:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Van félretett pénzem természetes, gondoltam erre!

Ő nem gondolt eddig, szép fozetése van, külföldön is dolgozott 2 évet, de nem tett félre semmit, mivel ,,jó élete" volt.

2020. ápr. 14. 21:22
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, de nem azért írtam ki, hogy támadjatok :) ötleteket is adhattok, hogy mi lehet a megoldás.

albérlet: tudtuk volna fizetni, de mivel nincs munkánk ezért nem akartuk a tartalékot )tartalékomat) kiadni arra, hogy az albérletet fizessük.

2020. ápr. 14. 21:24
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyelőre várd meg a vírus végét. Utána ha van munkátok, akkor egy albérletet biztos ki tudtok ketten fizetni, ezzel esetleg érdemes előhozakodni.

Amúgy meg vannak házasodó és nem házasodó típusok. Mi párommal már a kapcsolat elején tisztáztuk hogy mik akarunk. Ha a párod nem házasodó típus, akkor veszett fejsze.

2020. ápr. 14. 21:43
 14/20 A kérdező kommentje:

Ha nem lenne az a típus akkor mondta volna, nem?

Az ellenkezőjét mondta nekem...

2020. ápr. 14. 21:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Helytállóak a párod érvei. Ezen még egy ideig nincs mit megbeszélnetek, ne zaklasd szerencsétlent.
2020. ápr. 14. 21:59
 16/20 anonim ***** válasza:
83%

Gazdasagi vilagválság küszöbén állunk. Ne akarj most hitelt, se családot.

Tanulj, fejleszd magad, tartalekoljatok es ha 2-3 év múlva lábalunk ki a válsagbol,lehet a többi. Akkor még bőven időben leszel.

Nőjj fel, legyél felelősségteljes felnőtt ember. Ne csak az a hülye esküvő meg szülés

32/N

2020. ápr. 14. 23:05
 17/20 anonim ***** válasza:
26%
Nem olvastam el az előző válaszokat. Teljesen normális, ahogy érzed, én is voltam ilyen kapcsolatban, együttélésben. Vágytam vna többre, de jöttek a mellébeszélések meg a hárítások.... Igazából nálam kiderült, h az akkori páromnak jó voltam mindenre, de "asszonynak" már nem kellettem vna. Neki így volt kényelmes. Természetesen szakítottam vele. Ha 2 ember jövőképe nem egyezik, időpocséklás.
2020. ápr. 16. 09:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket a Süsü célozgatasikat én se venném, bocs.

Most, hogy külön is költöztek, megkérdezhetem nyugodtan egyenesen, hogy hogyan tovább?

Neked ezek a vágyaid, terveid akar-e EBBEN partner lenni?

Ideális körülmények sohasem lesznek, halogatás még bármeddig lehet.

2020. ápr. 17. 00:30
 19/20 anonim ***** válasza:
32%
Azóta mi a helyzet kérdező?
2023. nov. 10. 09:38
 20/20 anonim ***** válasza:
48%
Engem is érdekelne, mi lett veletek.
2024. febr. 1. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!