Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot kérek egy bonyolult kapcsolatra, Szerinted mi a helyes lépés?
Hasonló a történet, csak én voltam az ex. Életem legnagyobb hibája volt, hogy visszafogadtam, nem tudtam, hogy más is van mellettem. Sokkal később tudtam meg, a masik nő írt rám. De akkor még nagyon nagy volt a sokk és a fájdalom. Engem választott, de ez nekem nem okozott örömöt, 25 év házasság után, inkább tisztességesen vált volna el, de ne jázszott volna az érzéseimmel. Mai napig azt mondja, hogy engem szeret. Na persze, még a bíróságon is ezt hajtogatta. Lassan lassan rájöttem, hogy az ilyen ember csak magát szereti.
Ha nem akarsz idegroncs lenni, engedd el. Magaddal teszel jót.
Sztem rájött a csaj, h a másik pasival jobb anyagi körülmények voltak, mint veled. Hirtelen azért mondja, h ő "szereti".
Azt el ne hidd, h 2 év rossz kapcsolat után a szerelem miatt vágyakozik a régi palihoz.
" majd végül annyira nagy volt a kémia közöttünk,hogy találkoztunk is egyszer nagynehezen."
Eddig olvastam el. tehát szerinted találkozás nélkül nagy volt a kémia. Ebből is látszik, milyen káros az, ha divatszöveget nyomattok ezerrel, miközben azt sem tudjátok, miről szól az egész. És mindez a Felnőtt párkapcsolatok kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!